Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki uprawiacie sport

marko29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Jaki sport uprawiacie?

Ja uwielbiam biegać a przy okacji zapraszam na Bieg Urodzinowy w Gdyni, który odbędzie się 08.02.2014r.

Grajmy.net - Centrum gier dla znużonych życiem.

Opublikowano

Sport żaden bo Siłowni w sumie sportem nazwać za bardzo nie można , wyjeżdżamy do legii cudzoziemskiej ? :D joke , mam plany zapisać się na sumo , a tak srsly to mma jakieś coś tego typu ; 3

Opublikowano

Można można, kulturystyka to zdecydowanie sport i to z wieloma wyrzeczeniami ;D

w moim wypadku wchodzi w skład wszystko co aktywne i gdzie ciało się porusza, jednak to podnoszenie ciężarów jest najważniejsze z tych wszystkich elementów ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Bieganie ♥

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Wszystkie sporty drużynowe (w granicach możliwości i dostępu do owych treningów) + biegi w okresie letnim.

Jednak zdecydowanie góruje u mnie piłka nożna, na drugim miejscu koszykówka, trzecie zostawiam siatkówce, a ostatnie zarezerwowane dla piłki ręcznej :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Piłka nożna, koszykówka, siatkówka, tenis stołowy.

W ręku ostry miecz,lśniąca zbroja na ciele...To Inkwizycja nadchodzi.Nikt, kto zarabia na życie przy pomocy magii czy sztuczek Chaosu nie może spać spokojnie, gdy Inkwizytor pojawi się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...