Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka byl dzisiaj event na s22 :) Stalem w miejscu jak zlurowalismy juz niebieską smierć i stoje stoje stoje ktos z shinsoo mnie zabil wiec leze i jem dalej kanapke z serem :DA tu nagle kick i ban za spam WTF :D???Do 5 marca odwolalem sie da mi to cos?Ja nic nie pisalem xD

RMCF

Opublikowano

Ja słabo na evencie dziś,szkata wodza tylko jedna,jakieś ku berserk i silne a reszta to syf =/ bana na szczęście nie mam ;P

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

A moze piles herbate do tej kanapki i to spowodowalo przeciazenie serwa... takie rzeczy sie zdarzaja

PS; nie wierze ze jadles kanapke z serem na sucho... tam byla herbata na 100%

sygnaj.jpg
Opublikowano

ogles spamować kilka dni wcześniej "kupje tygre +2" a ban dopiero teraz

Opublikowano

Reynald sie juz wypowiedzial on o spamowaniu wie najlepiej ... Mysle ze wyjasnil ci za co ten ban teraz tylko trzeba mu podziekowac masz + keczup

sygnaj.jpg
Opublikowano

Bezpodstawy Ci bana nie dadza bez dowodow nie moga musza sprawdzac wszystko wiec napisz do nich zeby ci dowody pokazali bo musza takowe miec

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Ja kiedys na PLu latalem z Dh 1 lvl. Koles 75 lvl bil metka 80 nie dobijal do konca go przez 15 min i w tym czasie zglaszal na IRC, przyszedl GM rzucil na mnie omdlenie tamci dobili metka a ja stalem w miejscu.A GM wtedy stoi kolo mnie i mowi : "dobra banuje bez tego." Wiec nie mial dowodow a i tak zbanowal.Mialem pecha bo w tym czase mialem wlaczonego EB na glownym koncie i ban poszedl na IP zanim wylaczylem bota. :rolleyes:

Opublikowano

Na PL nie dają bana na IP tylko na wszystkie konta które są na tym @

dokladnie :* 56 tez sie poszedl jebac

RMCF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...