Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Premium - "Play Demo"?

alexooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.. Mam taki z deka dziwny problem - kupiłem już z rok temu minecrafta i troche w niego nie grałem.. Wyjeżdżam jutro więc postanowiłem, że sobie na wyjeździe popykam. Ściągam minecrafta z oficjalnej strony, loguje się w tym launcherze i jak się już zalogowałem to na dole mam napis "Play Demo" a po prawo zamiast "Welcome i tutaj nick" to mam jedynie "Welcome player"

Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Troszeczkę nie rozumiem, podeślij screen całej sytuacji. Bez tego ci w żaden sposób ci nie pomogę

Sprawdź czy na pewno wpisujesz poprawnie nick i czy masz aktywowanego Gfit-Code na Minecraft.net, jeśli w profilu będzie aktywowany po prostu

napisz do supportu, pomogą ci w każdej sytuacji.

Przy kradzieży mojego konta pisałem z nimi przez Google Translator więc myślę że ty też sobie poradzisz ;)!.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Troszeczkę nie rozumiem, podeślij screen całej sytuacji. Bez tego ci w żaden sposób ci nie pomogę

Sprawdź czy na pewno wpisujesz poprawnie nick i czy masz aktywowanego Gfit-Code na Minecraft.net, jeśli w profilu będzie aktywowany po prostu

napisz do supportu, pomogą ci w każdej sytuacji.

Przy kradzieży mojego konta pisałem z nimi przez Google Translator więc myślę że ty też sobie poradzisz ;)!.

SS`a zaraz Ci podeśle... A jak sprawdzić, czy jest aktywowany?

Bo kupiłem kiedyś tego MC, aktywowałem Gifta i grałem normalnie na Premium. Teraz chce wrócić i takie coś. O:

Opublikowano

SS`a zaraz Ci podeśle... A jak sprawdzić, czy jest aktywowany?

Bo kupiłem kiedyś tego MC, aktywowałem Gifta i grałem normalnie na Premium. Teraz chce wrócić i takie coś. O:

Wchodzisz na Minecraft.net, logujesz się po czym przechodzisz w zakładkę ''Profile'' po czym zjeżdżasz na sam dół i tam masz swojego Gift-Code'a, polecam też go zapisać sobie chociaż w jakimś zeszycie w przypadku kradzieży konta może uratować się od straty konta.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

na wyjeździe grałeś na innym komputerze? jeśli tak to twój minecraft premium masz na swoim komputerze jeśli na swoim gift-code wygasł i musisz nowy

Chcesz się dowiedzieć nieco o mnie? Zapraszam na mój profil ?

Opublikowano

A przypadkiem nie ściągnąłeś demowej wersji minecrafta? Tak wygląda to z twojego opisu, wbij w link który dam w code (oficjalna strona gry z launcherem) a następnie kliknij niebieski napis Minecraft.exe.

https://minecraft.net/download

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...