Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bard czy Sorc

Instalock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zaczynam grę w aiona i nie mogę się zdecydować co do wyboru postaci. W innych grach tego typu zwykle gram magami i zastanawiałem się nad Bardem i Sorcem. Która postać jest lepsza w PVE, na instancje, PVP na wyższym lvl ?

MixTaB_eune_134_1_logo.png

Opublikowano

UP. Moim zdaniem szczelec/inrzynier jest bardzo dobrą postacią jeśli chodzi ci o skille to ma spoko z defem też nie najgorzej ogólnie miło się nim gra :)

Opublikowano

A co powiecie o gunnerze ?

Gram Inżynierem/strzelcem 65 lvl full set BM i powiem szczerze, że solo jest ciężko. W pvp z niektórymi klasami kosa, ale nie jest to posta na wyższych lvl, która mogłaby biegac na mapach pvp solo, chyba, że juz ma set za ap+cer.

Opublikowano

z teco co wiadomo to gunner ma zostac troszke zepsuty jezeli chodzi o jego skille wysysajace zycie :)

co do wyboru miedzy bardem a sorcem ?
zdecydowanie Bard :) napewno dluzej sie utrzymasz w pvp niz sorcem :) w pve w sumie tak samo :)

" Myślą że są lepsi - Nie Są !

Nie czuj się gorszy,

Kto im dał prawo żeby móc nas osądzić ?

Dosyć ! Spójrz mi w oczy, wiesz przecież

Nikt mi tego nie dał, nikt mi tego nie zabierze ! "

Opublikowano

Bard to klasa cziterska, bo tak naprawdę cały czas nawalasz sekwencją "sleep, stun, damage, heal". Przynajmniej tak jest w moim wypadku.

Just kidding.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...