Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer-700zł!

S0L1D3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Czy taka karta graficzna będzie dobra w grach?

ATI®RADEON HD7480D 2GB DDR3

Albo taka karta:

NVIDIA GEFORCE GT610

1GB GDDR3

Np taki Bf 3 albo Fc 3, czy te karty graficzne uciągnęłyby te gry na średnich detalach?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Na żadnej z tych kart nie odpalisz tych gier nawet na low, obie to karty biurowe, podaj ile masz kasy i jaki komputer to może znajdziemy coś lepszego.

Opublikowano

Na żadnej z tych kart nie odpalisz tych gier nawet na low, obie to karty biurowe, podaj ile masz kasy i jaki komputer to może znajdziemy coś lepszego.

Co ty gadasz ;_;?

Na 4850 na low coś odpali.

graphic.png
Opublikowano

Gdzie ty widzisz 4850??

Ja tam widze WYRAŹNIE 7480....

Mój kolega ma kartę GT 610 1GB i chodzi mu Bf 3 na średnich detalach.

A mój szwagier ma ATI HD Radeon 4850D i shogun total War chodzi mu na max detalach..

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

To sie nawciagaj prochow, menu bedzie wygladac jak rozrywka... Po co probujesz nas oszukac? Chyba ze sam zostales oszukany... Takeie karty nie odpala nawet BF3 co dopiero mowa o srednich.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...