Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale P-Server zaprasza !

Speaky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i co z tego , ale kazdy bedzie miał możliwość pogrania kazda karta sp , zobaczy jak sie gra i czy warto robic a nie pytac sie kogos ktory powie tak fajnie a drugi chujowa

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

i co z tego , ale kazdy bedzie miał możliwość pogrania kazda karta sp , zobaczy jak sie gra i czy warto robic a nie pytac sie kogos ktory powie tak fajnie a drugi chujowa

Po wpisaniu $morph nie otrzymuje się skilli ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze? Co chwilę widzę temat z prośbą o pomoc.

Jeśli nic nie wiesz o tworzeniu serwera, to lepiej opuścić ten projekt. Wersja alpha? Dobre.

Lepiej się poducz trochę i wtedy bierz się za to, bo obecnie nie warto marnować na to czasu.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie opłaca się robić takiego serwa, dlaczego? Ponieważ to będzie nie wypał. Musisz zrobić mobki, NPC, skille, SP i inne. Więc

Opublikowano

Serwer bardzo słaby. Niby jeden z pierwszych w Polsce (Ale co tam skoro pliki są zerżnięte ^^ To żaden trud postawić coś takiego). Natomiast nie usprawiedliwia to osób zarządzających serwerem z braku kultury. Czat jest pełen wulgaryzmów oraz desperacji teamu. Administracja jest wrogo nastawiona do graczy, totalnie olewa to co się dzieję. Interesuje ich tylko i wyłącznie zabawa i chęć władzy. Są to osoby kompletnie niedojrzałe i niedoświadczone. Co chwilę widać tematy przybliżone do "Co robić! Serwer mi nie działa! Ojej! Co teraz!". Nie wydaje mi się, aby ktokolwiek chciał uczestniczyć w towarzystwie takich osób. No cóż. Są to po prostu jeszcze dzieciaki, które nie nadają się do prowadzenia własnego przedsięwzięcia. Nie polecam, tyle ode mnie :)

1389652693-U623174.png

Opublikowano

@UP To by musiał sam napisać pliki serwerowe, a z tego co mi wiadomo żaden kod źródłowy plików nie został opublikowany.

Nie chodzi mi o to, tylko po prostu... Przed OPUBLIKOWANIEM serwera powinien mieć jakąś wiedzę.

Tak jakby... Na lekarza zatrudnić kogoś, kto jest mechanikiem samochodowym. Nie zna się na tym, ale wykonuje robotę ;)

dobra, może i złe porównanie, ale mam nadzieję, że rozumiecie xdd

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Serwer bardzo słaby. Niby jeden z pierwszych w Polsce (Ale co tam skoro pliki są zerżnięte ^^ To żaden trud postawić coś takiego). Natomiast nie usprawiedliwia to osób zarządzających serwerem z braku kultury. Czat jest pełen wulgaryzmów oraz desperacji teamu. Administracja jest wrogo nastawiona do graczy, totalnie olewa to co się dzieję. Interesuje ich tylko i wyłącznie zabawa i chęć władzy. Są to osoby kompletnie niedojrzałe i niedoświadczone. Co chwilę widać tematy przybliżone do "Co robić! Serwer mi nie działa! Ojej! Co teraz!". Nie wydaje mi się, aby ktokolwiek chciał uczestniczyć w towarzystwie takich osób. No cóż. Są to po prostu jeszcze dzieciaki, które nie nadają się do prowadzenia własnego przedsięwzięcia. Nie polecam, tyle ode mnie :)

Nawet na tym serwie nie byłaś -_-

Po 2. Już ogarnąłem tych graczy :)

Opublikowano

Nawet na tym serwie nie byłaś -_-

Po 2. Już ogarnąłem tych graczy :)

Nie byłam na serwerze? Dobre sobie. Musiałam specjalnie poświęcić jeden dzień z mojego życia, aby uświadomić ludzi jaką żenadę prezentujesz. Folder pełen screenów czeka na odbiorców. Zapraszam na pw jeśli pragniesz kontynuować tę "rozmowę". :)

1389652693-U623174.png

Opublikowano

Piszecie mu że serw nie ma sensu i że to strata czasu ale mam do was pytanie co wam do tego to jego czas wiec dajcie mu spokój

Bo potwierdzają prawdę?

Poza tym co to za przyjemność chwalić się stworzonym serwer na zwykłych plikach i "udawać" "mistrza"?

Już niektórzy "youtuberzy" opoźnieni to odkryli i się chwalą. :)

I PISZ JESZCZE W TYM NOTANIKU TAK DŁUGO, ŻEBYM SIĘ ŚLINIŁ W TEN EKRAN JAK NA TO PATRZE

Btw. To nie jest pierwszy serwer w Polsce

Napisałbym więcej i szczegółowo, ale nie chce mi się robić lektury

Opublikowano

Moim zdaniem trzeba czekać :).

I zakładanie serwera w PL, ENG, DE itd jest głupotą... nie wierze że GF i Entwell pozwoli na prywatne serwery Nostale za dużo hajsu dostają ^^.

Największą szanse to mają Chiny, Japonia.. itd :D i podobne bo oni mają wyje.. na prawo ;) i dla nich wystarczyłoby że zmienicie czcionkę.. nazwy itemków itd i już ich zdaniem macie swoją grę i możecie ją wydać...

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...