Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL Studio sprawny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co daje boll vip ? ?????????????????????????

Możliwość używania po patchu, ty nie masz VIPa więc Ci też nie działa

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Forum nie działa, więc BOL też nie, od wczoraj są z nim problemy, jakoś niedługo powinno być okej.

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Opublikowano

Komu nie działa temu nie działa ;) Głupim fartem w momencie gdy to się stało miałem włączonego tak więc od 2 dni nie wyłączam kompa a w tym bola :D SZACH MAT !

Opublikowano

Jeśli go włączył wcześniej, bo pomimo, że forum i strona bola nie działa, cały program owszem.

Opublikowano

Jeśli go włączył wcześniej, bo pomimo, że forum i strona bola nie działa, cały program owszem.

NO BOBRA MI SIE WYŚWIETLA ŻEBYM SIE ZALOGOWAŁ ALE NIE MOGĘ :D WTF ::D

Opublikowano

Komu nie działa temu nie działa ;) Głupim fartem w momencie gdy to się stało miałem włączonego tak więc od 2 dni nie wyłączam kompa a w tym bola :D SZACH MAT !

xD BoL wczoraj działał po ddosach jakieś 5min i akurat na niego wlazłem. Usunąłem przedtem folder BoL z %appdata% więc postanowiłem pobrać wbudowane skrypty i... jeb failed download nie da się nic zrobić. TYLE PRZEGRAĆ :(

Opublikowano

xD BoL wczoraj działał po ddosach jakieś 5min i akurat na niego wlazłem. Usunąłem przedtem folder BoL z %appdata% więc postanowiłem pobrać wbudowane skrypty i... jeb failed download nie da się nic zrobić. TYLE PRZEGRAĆ :(

To prawda, działał wczoraj chwilę i też udało mi się na niego wejść, ale wczoraj wieczorem musiałem wyłączyć komputer i już nie mogę go odpalić. ;)

Opublikowano

A ja sie uparłem i nie wyłączyłem ;> Co prawda działa mi i mam vipa ale będzie coś zwracane jeśli to potrwa jeszcze jakiś czas ? (mam na myśli dni vipa)

Opublikowano

DDOS to atak hakerski nie chce mi się tłumaczyć na czym polega więc masz z neta info:

DDoS (ang. Distributed Denial of Service – rozproszona odmowa usługi) – atak na system komputerowy lub usługę sieciową w celu uniemożliwienia działania poprzez zajęcie wszystkich wolnych zasobów, przeprowadzany równocześnie z wielu komputerów (np. zombie).

Atak DDoS jest odmianą ataku DoS polegającą na zaatakowaniu ofiary z wielu miejsc jednocześnie. Do przeprowadzenia ataku służą najczęściej komputery, nad którymi przejęto kontrolę przy użyciu specjalnego oprogramowania (różnego rodzaju tzw. boty i trojany). Na dany sygnał komputery zaczynają jednocześnie atakować system ofiary, zasypując go fałszywymi próbami skorzystania z usług, jakie oferuje. Dla każdego takiego wywołania atakowany komputer musi przydzielić pewne zasoby (pamięć, czas procesora, pasmo sieciowe), co przy bardzo dużej liczbie żądań prowadzi do wyczerpania dostępnych zasobów, a w efekcie do przerwy w działaniu lub nawet zawieszenia systemu

Kiedyś DarkOrbit, aktualnie League of Legends

andhg1.jpg

Opublikowano

Oni to ładnie musza atakować że tyle nie działa :P Bo jeden atak przecież wyłącza na parę/parędziesiąt min. stronę a to się trzyma już drugi dzień (chyba że się mylę) :P Niech pójdą z tym na policję, znajdą ip osoby atakującej i kolega będzie płacił grzywnę :3

Opublikowano

Przez to że strona padła i BoL nie działa tracę vip'a

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Przez to że strona padła i BoL nie działa tracę vip'a

Oni oddadzą Ci te dni vipa, więc ogarnij.

Oni to ładnie musza atakować że tyle nie działa :P Bo jeden atak przecież wyłącza na parę/parędziesiąt min. stronę a to się trzyma już drugi dzień (chyba że się mylę) :P Niech pójdą z tym na policję, znajdą ip osoby atakującej i kolega będzie płacił grzywnę :3

Taa, forum z nielegalnymi rzeczami, to oni prędzej dostaną grzywnę + będą zmuszeni do zamknięcia forum.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

czasem strona działa, trzeba odświeżać i wtedy uruchomi się bot.. mi wczoraj działał cały dzień, potem wyłączyłem, a dziś strona około 11:30 znów była online więc udało mi się go uruchomić ponownie :) i śmiga jak ta lala dla free userów.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Ja odśiweżam od 13 i ani razu nie była on-line i nie zanosi się, żeby się włączyła.

Opublikowano

Taa, forum z nielegalnymi rzeczami, to oni prędzej dostaną grzywnę + będą zmuszeni do zamknięcia forum.

To jest nielegalne ale tylko w grze nie realu :D

Opublikowano

info z facebooka

Admin said : The new protection is in place, but they are still targeting the old IP, we need to wait for the german host service to wake up and figure this out, Husky will talk to them first thing in the morning, we should be back in 12h or when the attacks cease. Sorry for the downtime guys, we'll make up for it.

czyli czekają na wlaczenie ochrony

Opublikowano

czyli wrócą w ciągu 12 godzin od napisania tego posta na facebook'u lub gdy ataki zaprzestaną.

Nie napalajcie sie możliwe że ataki będą ciągle i strona będzie co 2min padała.. :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...