Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Grafik / Designer ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!!! NIEKTUALNE !!!

Zapraszam jak zrobię nowe projekty.

Jeśli chcesz stronę - pisz! GG: 555750.

Na życzenie klienta umowa o dzieło - wraz ze deklarowaną umową wykonania dzieła w ciągu 1 dnia roboczego.

Wykonuję design stron, patchery, całego klienta oraz wiele więcej - max termin wykonania ten sam dzień przy złożeniu zamówienia lub następny (włączając sobotę czy niedzielę).

Nowy projekt już dostępny :)

nYtf.png

Opublikowano

Zapraszam na GG 49162805

Myślę że dogadamy się :)

Nie polecam, jest to Shirek, oszust, nic nie potrafi, nic mu nie wychodzi.

@ew. podał byś jeszcze jakieś swoje prace?

Opublikowano

@ambrozjak,oco ci chodzi,jaki shirek?! nawet mnie nie znasz,nie jestem żadnym oszustem!

No to przepraszam, Shirek mówi, że Castral to jego serwer ^ ^

Poza tym ma go w opisie na gg itp.

Jak w teamie Kurlz zobaczysz jakiegoś Shirka to uciekaj.

Opublikowano

Polecam owego grafika widziałem na kilku serwerach jego prace i są bardzo ładne :D

Nie tylko ładne ale i bezpieczne skrypty + zabezpieczone xD (chyba nawet imetin ma jego stronę i jak widać spisuje się zajebiście!)

Opublikowano

My jako MPCforum nadal czekamy na prace która miałeś dla nas wykonać (Termin wykonania pracy minął 2 tygodnie temu).

Nie odpisujesz i nas olewasz.

Sprzedałeś nam stronę, a reszty grafiki nie dostarczyłeś (masz zapłacone).

My nadal czekamy na zwrot pieniędzy albo tą grafikę.

Na razie nie polecam i czekam na rozwój sytuacji...

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Up. Pierwsza prezentacja została wysłana kilka dni po zakupie strony obstawiam ze było to trzy miesiące temu. Prezentacja się nie podobała, więc ktoś sobie zażyczył następna. Mimo to wykonałem ją. Przez ponad miesiąc nikt się nie odzywał. Przypuszczam ze pierwsze odzewy padły dopiero pod koniec grudnia... Wybacz ale to klient pilnuje i upomina się o swoje grafiki, widać ze ktoś nie potrafi o to zadbać. Jesteście jednym wyjątkiem, na przyszłość radzę się pilnować bo 3 raz tej samej rzeczy robić cię będę... Pozdrawiam

Opublikowano

Coś pięknego, polecam tego grafika,

A mam pytanie czy "zajmujesz" się web masteringiem ? jakieś tam skrypty itp. ? czy tylko szatą graficzną

Opublikowano

Up. Pierwsza prezentacja została wysłana kilka dni po zakupie strony obstawiam ze było to trzy miesiące temu. Prezentacja się nie podobała, więc ktoś sobie zażyczył następna. Mimo to wykonałem ją. Przez ponad miesiąc nikt się nie odzywał. Przypuszczam ze pierwsze odzewy padły dopiero pod koniec grudnia... Wybacz ale to klient pilnuje i upomina się o swoje grafiki, widać ze ktoś nie potrafi o to zadbać. Jesteście jednym wyjątkiem, na przyszłość radzę się pilnować bo 3 raz tej samej rzeczy robić cię będę... Pozdrawiam

Mnie oskarżasz się nie upominałem?

Teraz się ośmieszysz.

Moi drodzy pokaże wam teraz SS'y jaką prace nam przysłał Kurlz za 50 zł.

Odmówiliśmy przyjęcia jej (Powód: brakowało tego co miało zostać zrobione za te pieniądze + wyglądało to mizernie, bo było robione "sprintem").

W zamówieniu miała być: Belka prezentacji (Jest i do tego ładna jest), Ramki do prezentacji (Brak), Sygnatury (Są, ale kiepskie), Logo (Jest, akurat ono wygląda dobrze) i Znaczek GM'a

(Brak).

To nam dałeś:

1xqylf.jpg

ogqu1h.jpg

Co do upominania się o prace, to ja cie proszę nie kłam publicznie.

Miej honor i przyznaj się, że zawaliłeś i nas olałeś.

Daty widać na zdjęciach (Moje archiwum rozmów z Kurlzem, archiwum naszego sponsora wygląda podobnie).

1. Pytam jak ci idzie praca (Upominam się):

62dtd5.jpg

2. Dzień później znowu pytam (Upominam się):

dqs9hb.jpg

3. Miesiąc później chce cie zapytać jak tam idą prace nad poprawa grafiki (Upominam się):

wilopa.jpg

4. 22 grudnia pisze ci, że 23 mija termin (Upominam się):

v3b43i.jpg

5. 25 grudnia pytam się ciebie czy masz zamiar nam dostarczyć grafikę (Upominam się):

sli77h.jpg

6. Pytam czy zwrócisz nam pieniądze za to, czy jednak wykonasz prace. Ty mnie olewasz i schodzisz automatycznie z GG (Upominam się):

ss0rwd.jpg

7. Informuje cie, że jest grubo po czasie realizacji. Ty to olewasz (Upominam się):

7mzpd0.jpg

8. Byłeś dostępny na GG to zapytałem cie jak będzie z pieniędzmi za to zlecenie (Upominam się):

iynsnv.jpg

9. Dzisiaj o 01:00 napisałem ci, że wystawiłem ci negatywna opinie w temacie:

xnpt69.jpg

I co masz teraz do powiedzenia?

Jakie argumenty teraz wysuniesz?

Może za mało się upominaliśmy i mieliśmy ci spamować co 2 minuty?

Daliśmy ci sporo luzu, a jeszcze więcej czasu.

Nie spamowaliśmy ci, bo chcieliśmy żebyś miał spokój.

Dobrze cie traktowaliśmy, jak profesjonalistę.

Zaufaliśmy ci, a ty nas oszukałeś.

Więc wytłumacz mi tutaj teraz (Publicznie, bo prywatnie się z tobą nie da dogadać).

Dlaczego, że to tak ujmę (za przeproszeniem) wyruchałeś nas na hajs i jednocześnie grafikę?

Ja jeszcze się proponuje dogadać z korzyścią dla ciebie.

Powiem ci tyle, podniosłeś mi ciśnienie tym co napisałeś tutaj.

Okłamałeś wszystkich i to publicznie.

Cóż za niefart, że na GG archiwum się zapisuje, a pliki niepełnego i kiepsko wykonanego zlecenia miałem jeszcze na PC.

Jak coś odezwę się na GG do ciebie.

Przykro mi, że sprawy tak daleko zabrnęły, że robię ci syf publicznie, ale sam jesteś sobie winien.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

W zamówieniu miała być: Belka prezentacji (Jest i do tego ładna jest), Ramki do prezentacji (Brak), Sygnatury (Są, ale kiepskie), Logo (Jest, akurat ono wygląda dobrze) i Znaczek GM'a

(Brak).

Ramki zostały zrobione 3 pod wymagania Mr Nuke.

Sygnatury zostały dorobione (dokładnie 2).

Znaczki GM - zrobiłem ok. 4 abyście mieli do wyboru.

Wszystko to zostało zrobione ok. tydzień po świętach 1 listopada. Aż do 6 grudnia w ogóle się nie upomniałeś odnośnie brakujących grafik - to wszystko było na moim komputerze. Nie obwiniaj mnie że ja czegoś nie zrobiłem, bo zrobiłem. To po prostu wy się nie upomnieliście i tyle.

A to że Ci nie odpisywałem to się nie gniewaj, prawie nikomu nie odpisywałem bo mnie najwidoczniej nie było. Od 2 miesięcy nie zrobiłem żadnego nowego designu, możesz to wszędzie poskanować i mnie "zestalkować".

O opinie publiczną się nie boje, bo przez okres roku, dwóch sporo ludzi chciało mi ją zniszczyć a okazało się że sami podupadali na DNO. A ja wykonywałem zlecenia dla największych serwerów Metin2 w Polsce.

Pozdrawiam

Wołajcie ludzi bo DRAMA! Będę miał więcej wyświetleń ^^

Opublikowano

Ramki zostały zrobione 3 pod wymagania Mr Nuke.

Sygnatury zostały dorobione (dokładnie 2).

Znaczki GM - zrobiłem ok. 4 abyście mieli do wyboru.

Wszystko to zostało zrobione ok. tydzień po świętach 1 listopada. Aż do 6 grudnia w ogóle się nie upomniałeś odnośnie brakujących grafik - to wszystko było na moim komputerze. Nie obwiniaj mnie że ja czegoś nie zrobiłem, bo zrobiłem. To po prostu wy się nie upomnieliście i tyle.

A to że Ci nie odpisywałem to się nie gniewaj, prawie nikomu nie odpisywałem bo mnie najwidoczniej nie było. Od 2 miesięcy nie zrobiłem żadnego nowego designu, możesz to wszędzie poskanować i mnie "zestalkować".

O opinie publiczną się nie boje, bo przez okres roku, dwóch sporo ludzi chciało mi ją zniszczyć a okazało się że sami podupadali na DNO. A ja wykonywałem zlecenia dla największych serwerów Metin2 w Polsce.

Pozdrawiam

Wołajcie ludzi bo DRAMA! Będę miał więcej wyświetleń ^^

gdzie są te znaczki gm bo ja ich do dzisiaj nie widziałem ? w paczce którą wysłałeś było tylko to co pokazał Mastesh hmm

24b5car.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...