Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepsze teksty Polaków oraz innych graczy Lola.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zawsze jest takie cos ze jak ktos ma slabe staty z enemy to pisze "chodz 1vs1" a jak pozniej odpisze nie lub cos innego bo czasu nie mam to oni "boisz sie?" a pozniej na solo i tak przegrywaja -.-

Opublikowano

Sona to taka postać którą łatwo jest zabić przez wypadek ale jak widać nie znasz się na tym.(No offensive)

A potem placz ze adc nie ma feeda, normalne zachowanie supportow ktorzy biora kille ^ ^.

sstwc.jpg

Opublikowano

Uwierz, że nie stealowałem specjalnie (oo tak tak!) Mimo wszystko Sona z RoA potrafi zamieszać =P Stare czasy sezonu trzeciego.
Niestety czasem się zdarzy, szczególnie kiedy jesteś mainem supportów. Tak czy owak nie wyszło wcale najgorzej, aczkolwiek przyznaję rację, sam wolę 5 killi na ADC niż na swoim supporcie.

Nie wiem czy są tu osoby, które pamiętają jeszcze czasy, gdy Rosjanie nie mieli swojego serwera. Wchodzi taki, pisze cyrylicą, pickuje Twitcha na junglę i instalockuje. Następnie już w grze na /all dyskutuje o czymś z drugim Rosjaninem w drugiej drużynie. Zabiją, wezmą dragona, turret, zginą - zawsze pisali coś na /all i rozpoczynali dyskusje. Zawsze byłem ciekaw co oni tam takiego pisali ;D

Przypomniała mi się jeszcze jedna sytuacja, kiedy to uznałem, że dobrze będzie zagrać sobie AD nidalee na topie. Dostawałem srogi wpiernicz od Riven. I całą grę odmienił mi mój jungler - warwick. Nie mam pojęcia ile razy mógł być na linii. Siedem. Osiem, może więcej. Riven nie miała życia na topie. Zdenerwowana pisze na /all do Warwicka, aby ogólnie wypierniczał. Na to jungler:
"Warwick knows how to take care of his bitches"

Był pozytyw, teraz jakiś negatyw. To nie jest tak, że ludzie sami z siebie chcą pisać coś na chacie. Ja sam jestem bardzo aktywny i trolluję w czasie rozmów (chociaż nie w gameplayu) co niejednokrotnie "uruchamia" innych graczy. Zwykle pozytywnie, ponieważ rzadko piszę na /all a na swoich teammate'ów zwykle nie zwracam uwagi, jeśli sukszą. Ale bywa i tak, że i w takim mnie budzi się diabeł i postanawiam sięgnąć po jednego z moich mainów - Teemo.

Wrogi Jax, od razu na wstępie zaznaczył, że jestem low elo Teemo (Jax był Gold I - wciąż mam tą grę w historii). Grę pamiętam dobrze - było to w poprzednim tygodniu, a jak widać mam pamięć do takich rzeczy. Radziłem sobie dosyć dobrze (ciężko nie radzić sobie jako Teemo), ale kilka ganków zdołowało mnie na 0/3 i 30 farmy w plecy do Jaxa co dalej wypchnęło mnie na 0/4. Jakimś cudem udało mi się go zabić, co wywołało potworny rage Jaxa ("Teemo so bad") gdyż przeżyłem z ok 100 HP. Poza rzadkim teleportowaniem się na bota aby zgarnąć jakiegoś KSa zajmowałem się tylko i wyłącznie grzybkowaniem topa i pushowaniem go non-stop, co zmuszało przeciwników do ciągłego interesowania się tą linią i dalszych wyzwisk od Jaxa, kiedy to spushowałem dwa turrety z topa a w pościgu za mną zginęło dwie osoby (Tak - Teemo AP). (Teemo you're so bad / so awfull / idiot / i'll crush you). Oczywiście zdechł we własnej jungli od grzybków =3
To co działo się na chacie jest ciężko opisać. Kilka linijek wyzwisk pod moim adresem, po czym krótka wiadomość, że jestem już martwy. Oczywiście w walkach drużynowych Jax widział tylko mnie ;D
W końcu sam odezwałem się, i napisałem mu lekko zmienione słowa pewnej piosenki Hollywood Undead - Paradise Lost, brzmiące mniej więcej tak (musicie chwycić sytuację, Teemo z Liandry, grzybki o ogólny flow, dlatego słowa jakie wypisałem są w spoilerze)

Każda linijka była kolejną wiadomością

So cry three tears for me
When it's all gone
Sing me this song
When it's all gone, when it's all gone

I cannot stand who I am, I'm this man
With this blood on my hands
In this blood I am damned
So watch your team burn as they burn in my shrooms
don't scatter the ashes
NO NEED FOR THE QUIRE

Resztę gry Jax poświęcił na czerwienienie /all i uczenie mnie kultury był zdziwiony brakiem respektu (lol mojego) i zachęcał wszystkich do reportowania mnie następnie z gry wyszedł ich jungler a następnie ADC (zakładam, że rozbili sobie głowy o klawiaturę). Później już Jax był cicho - zapewne dostał bana na chat ;D
Dlatego też lubię Teemo. Budzi najlepsze instynkty w człowieku. A gracz nie zasługiwał na Gold I (pragnę zauważyć, że zacząłem odpowiadać na jego zaczepki dość późno - sam zaczął wojnę na wyzwiska).

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ale jak ktoś wspomniał, to i tak najlepsze są te teksty typu " solo śmieciu " " 1 v 1 kurwo " ? Typowe dzieci.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mecz trwa 50 minut, do ostatniego team fightu nie wiadomo kto wygra, dobra, przegraliśmy walkę 5v5 jak i cały mecz... A pod koniec koleś z przeciwnego teamu pisze "easy" :D

Opublikowano

Mecz trwa 50 minut, do ostatniego team fightu nie wiadomo kto wygra, dobra, przegraliśmy walkę 5v5 jak i cały mecz... A pod koniec koleś z przeciwnego teamu pisze "easy" :D

to samo ;_;

"i mid or fid"

­

Opublikowano

Najbardziej mnie rozwalają dzieci które fartem wygrali napisze "Easy" i jak zobacze jego profil na lolkingu to ma same staty typu 2/6/4 0/4/2 itp. ale raz mu się udało nafeedować więc musi to napisać by inni myśleli że on jest pro gammerem xD

Opublikowano

Albo jak gram z totalnym idiotą i fartem, bo dostał easy lane, to od razu mnie zaczyna cisnąć, jak mu mówię, że "just lucky, mate ". Nie raz miałem hard lane i dawałem radę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mi nie podoba się znajomość języka angielskiego przez polaków, szczególnie w niższych ligach.

Oczywiście znają słowa typu:

Fuck

Stfu

Gtfo

Noob

Idiot

Suck

itp.

Dlatego nie raz spotykam się z przybłędami piszącymi:

Gtfo noob my lane ( taką odpowiedz usłyszałem gdy grałem na 20 lvlach, przyszedłem na linie zgankować - nie udało się i oto co usłyszałem a dopisek PL jest oczywistością )

Stfu noob itp

sweetgrove_eune_67_4_nozg.png

Opublikowano

dude u'r so luck no skill just luck and you know what? i will carry this game and nobody can stop me. by the way come 1v1 u little shit i will destroy you lucker motherfucker you little crap so stupid fuck you polaks my team will report you for sucking you piece of sh.it go fuck yourself - typowy polaczek gdy w ok. 2 minucie majac smite i flasha zabieram mu buffa

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Ostatnio jak grałem rankeda i miałem serię to koleś mi napisał takie coś:,,Masz serię ?Aha ,noto trolluje,, jako drugi wziąłem shena na topa (wiem ,że powinno się brać topa jako ostatni ,ale jakoś shenem zawsze wygrywam;p) a ten koleś Garena i double top ,ale potem poszedłem na bota:)

Opublikowano

"Mamy skurki jestesmy lepsi od was"

Tak powiedział ryze ze skórką 1/5/0 do nas.

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Kilka gier wstecz, dostałem do teamu 4x premade. Chciałem mida, napisałem to jako pierwszy i wybrałem champa, ale nie insta lockiem, tylko wybrałem. No to spodziewałem się tego " we are 4 premade " " u must go bot noob ", na co piszę " i dont care, i say first then i go mid ;) " no to oni " 4 x report gg ". Świat pełen idiotów.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

"Mamy skurki jestesmy lepsi od was"

Tak powiedział ryze ze skórką 1/5/0 do nas.

Pamiętaj, że wtedy był jeszcze Gangplank ze skórką i statami 3/7, potem chcieli 2v2 ale wymiękli :)

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...