Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najlepsze teksty Polaków oraz innych graczy Lola.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie chciałbym poprowadzić z Wami dyskusję na temat tego, z jakimi tekstami najczęściej spotykacie się grając na swoich serwerach. Od typowych Polaczków po różnej maści innych graczy League of Legends. Ja może zacznę.

Najczęstszym przypadkiem, z którym się spotykam jest celowe "kurwienie" mnie i obrażanie mojej matki od kurw, szmat i mówienie o tym, ile to razy jej nie przelecieli. Szkoda, że nie zna się adresu takiego delikwenta, bo więcej zapewne by nie próbował tak pisać :)

Pochwalcie się swoimi przypadkami, o ile pamiętacie ciekawe. Możecie również w formie małych ss'ów wstawiać do tematu.

ezgif-com-effects.gif

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teksty na matkę, czasami nawet na ojca. Nigdy nie przyznaje się, że jestem polakiem i to coś, gdy rozumiesz co koleś piszę i truje na Ciebie nerwy xD

Opublikowano

Ja czasem z nerwów, ja nie wytrzymuję pisać z Nimi po angielsku to zaczynam po Polsku im cisnąć, czy muszą na moją matkę wjeżdżać i może pokurwimy na jego, to od razu cisza.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Najlepiej delikwentowi odpisać takim fajnie idealnie złożonym zdaniem po angielsku, którego za cholere nie pojmie, bo jest głupim polaczkiem i myśli, że język polski jest językiem ogólnoświatowym. Wtedy z reguły nic nie odpisują, raz mi ktośtam napisał "delter nie cwaniakuj znam cie z yt debilu" ^^

W sumie nie powtarza się tego za dużo, bo z reguły udowadniamy im ich głupote zanim zdążą napisać drugie zdanie (pierwszym jest "me mid you idiot is" albo równie spieprzone zdanie po angielsku), ale jak już się zdarzy to jest to zazwyczaj coś w stylu "rucham ci matke zjebie", no bo przecież gimbaza forever.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Mnie zawsze jadą po mamie, nie rozumiem tej tępoty na Lolu. Zawsze matkę, nigdy mnie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja mam największą beke z polaków bo mam taki nick że nigdy nie wiedzą że ja polak i można naprawdę pośmiać :D

Ale ja zawsze po chwili blokuje ich na czacie bo chce się skupić na grze :)

Opublikowano

Kiedyś miałem bardzo ciekawą rozmowę. Pisałem po angielsku (całe szczęście nie mam w nicku PL) i w pewnym momencie ktoś zaczyna wrzucać na naszego junglera. Po polsku. Odpisałem kolesiowi, aby się uspokoił, ale po angielsku, po czym on odpisał jakiś wrzut na mnie - oczywiście po polsku, na co ja odpisałem mu ponownie po angielsku, dokładną odpowiedź na jego pytanie. Nie wiem jakim ten koleś był idiotą, ale nie zrozumiał, że jestem Polakiem. zaczął wyzywać mnie od "szwabów" przy czym zachęcał resztę drużyny do - oczywiście - zareportowania mnie. Gdy z radością pod koniec meczu oznajmiłem mu swoją prawdziwą narodowość zostałem nazwany, uwaga: "korwinoleptysem z zapodlaskiej szambonurni". Tytuł został nadany.....

Byłem już zachęcany do wypicia kwasu (!!!), a budując się Anivią pod mana regen i spell vamp (oczywiście napisałem, że to dla boskiego sustainu i pushu), mój top stwierdził mniej więcej coś takiego: "You still don't have enogh sustain to push your mother".

Mój ulubiony pretendent to mój Graves, gdy grałem Soną. Z niewiadomych (!) przyczyn miałem jako support 4 lub 5 killi, w czasie gdy ADC nie miał żadnego. W końcu po następnej akcji z której Graves wyszedł tylko z asystą mój kochany ADC zagroził : "Jeszcze jedna taka akcja, i wyrwę Ci suty".

Oczywiście nie chcę wspominać o graczach z zerową inwencją nie wybijających się ponad poziom "F U" oraz wrzutów na matkę takich jest niestety więcej. A szkoda. Takie teksty niejednokrotnie pozostają w umyśle na długi czas.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jeszcze głupsi są Ci, którzy wdają się w dyskusja z typami, którzy wjeżdżają na matke -.-. W internecie nie ma szacunku, nauczcie się tego...

Opublikowano

Po rodzicach często "jadą",ale mi się osobiście nie podoba jak ktoś kłuci cały chat że idzie top'a bo wycarruje,a potem w grze są tego negatywne skutki(double top/feederstwo itp.)Do tego jeszcze flamują że ktoś inny wział top'a itp.(wtedy właśnie najczęściej wyzywanie po rodzicach itp.

Opublikowano

Kiedyś miałem bardzo ciekawą rozmowę. Pisałem po angielsku (całe szczęście nie mam w nicku PL) i w pewnym momencie ktoś zaczyna wrzucać na naszego junglera. Po polsku. Odpisałem kolesiowi, aby się uspokoił, ale po angielsku, po czym on odpisał jakiś wrzut na mnie - oczywiście po polsku, na co ja odpisałem mu ponownie po angielsku, dokładną odpowiedź na jego pytanie. Nie wiem jakim ten koleś był idiotą, ale nie zrozumiał, że jestem Polakiem. zaczął wyzywać mnie od "szwabów" przy czym zachęcał resztę drużyny do - oczywiście - zareportowania mnie. Gdy z radością pod koniec meczu oznajmiłem mu swoją prawdziwą narodowość zostałem nazwany, uwaga: "korwinoleptysem z zapodlaskiej szambonurni". Tytuł został nadany.....

Byłem już zachęcany do wypicia kwasu (!!!), a budując się Anivią pod mana regen i spell vamp (oczywiście napisałem, że to dla boskiego sustainu i pushu), mój top stwierdził mniej więcej coś takiego: "You still don't have enogh sustain to push your mother".

Mój ulubiony pretendent to mój Graves, gdy grałem Soną. Z niewiadomych (!) przyczyn miałem jako support 4 lub 5 killi, w czasie gdy ADC nie miał żadnego. W końcu po następnej akcji z której Graves wyszedł tylko z asystą mój kochany ADC zagroził : "Jeszcze jedna taka akcja, i wyrwę Ci suty".

Oczywiście nie chcę wspominać o graczach z zerową inwencją nie wybijających się ponad poziom "F U" oraz wrzutów na matkę takich jest niestety więcej. A szkoda. Takie teksty niejednokrotnie pozostają w umyśle na długi czas.

Jak ja bym gral z taka Sona uwierz mi ze podobnie bym Cie wyzwal, co to za support ktory ma 5killow, a adc zadnych :)

Ogolem u mnie bardziej obrazaja na to jak ktos gry typu,, 0skilla, 0/6 na topie uau'' i takie tam, na matke ktos wrzuca raz na 200gier moze.

sstwc.jpg

Opublikowano

Są ludzie i idioci. Zaczął mi się mecz z "polaczkami", bo napisałem, leave me mid, a tutaj 4 Polaków i już po mnie ...

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak ja bym gral z taka Sona uwierz mi ze podobnie bym Cie wyzwal, co to za support ktory ma 5killow, a adc zadnych :)

Ogolem u mnie bardziej obrazaja na to jak ktos gry typu,, 0skilla, 0/6 na topie uau'' i takie tam, na matke ktos wrzuca raz na 200gier moze.

Sona to taka postać którą łatwo jest zabić przez wypadek ale jak widać nie znasz się na tym.(No offensive)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Jakiś koleś na normalu kiedyś napisał

"Speak english, ewentualnie po polsku"

"Report leona for bycie gównem"

i reszta wyzwisk.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

"wtf are you doing annie is bad support omg"

"why you pick karthus jungle its useless"

I parę innych, witamy na nordicu

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...