Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Polacy na czacie - cz.1 :)

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spotkaliście kiedyś takich "graczy" na swoich rozgrywkach ? Ja już nie raz i to jest przykre, jak zaczynają Cię kurwić, bo zabierzesz im linię. Przykład macie poniżej, jest na co popatrzeć.

Mój nick: JuniorOne, ten drugi to DrawoGuy, który i tak przegrał linię, jak i cały mecz ...

30523553839405748684.png

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Noo, nie raz były takie sytuacje, ale chyba można temu zaradzić. Nie studiowałem mocno kodeksu przywoływacza, ale chyba można wysłać tego ss'a do Riotu i coś z tym zrobią.

jmm0xku1w3y4.png

Opublikowano

Noo, nie raz były takie sytuacje, ale chyba można temu zaradzić. Nie studiowałem mocno kodeksu przywoływacza, ale chyba można wysłać tego ss'a do Riotu i coś z tym zrobią.

Ja spotykam się z tym co każdy mecz praktycznie, jeśli gram z Polakami. Albo wyzywają mnie, bo zajmę im linię, albo wyzywają mnie, bo przegrywają swoją, a zapierają się na swoją pozycję. Jak to się powtórzy, to nie omieszkam wysłać coś nie coś :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Takie tam, pewnie EUNE. Nic nowego. A jeśli można wiedzieć to ile razy przeleciał Twoją matkę mówiąc Ci to w grze :D ?

Opublikowano

Takie tam, pewnie EUNE. Nic nowego. A jeśli można wiedzieć to ile razy przeleciał Twoją matkę mówiąc Ci to w grze :D ?

Tak gdzieś około 30 razy każdy z takich, to piszą w ten sposób to zrobili :P Ale ojca nikt nie tyka xD

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dlatego ja ostatnio zacząłem ich udawać i odpisywać im tak samo. Mamy wieeeelką beke na skypie grając duo, jak wchodzimy do champ selection i tak sobie trollujemy, po czym wkurwione gimbusy wychodzą "bo nie będą grać z debilnymi polaczkami" <3

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

To przecież na każdym przegranym meczu tak jest... Pierwsze wyzywają a jak wygrasz linie i pomagasz innym i wygrywacie to już na czacie pisze i honor you itp.

Tego tak naprawdę nikt nie ogarnie :P

Opublikowano

No tak, ale wiesz, boję się o rankedy. Bo jak tutaj tak kurwią, to potem jest o wiele gorzej.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...