Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie Emulatora

Ciff.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam wszystko co potrzebne do zrobienia tj. maszyne itd. tylko jest 1 problem. Z tego poradnika nic praktycznie nie działa

http://www.mpcforum.pl/topic/1123958-vtut-tworzenie-wlasnego-serwera/

Same errory itd. Mam Win7 na maszynie. Proszę o spróbowanie mi pomóc. Będzie to 1 serwer Polski WarZ a więc będzie to duża miazga oraz dużo graczy. Osobie, która mi pomoże oczywiście załatwię Dev'a :] Serwer będzie robiony dla MPCForum więc mam nadzieję, że ktoś się znajdzie.

Opublikowano

MPC Forum nie wspomaga piractwa. Polecam kupić WarZ.

Robię serwer dla MPC więc raczej mnie wesprze. A tu chodzi o to, że programy nie działają. (Emulator to jest legalny pirat, ponieważ sami twórcy Infestation nie korzystali ze swojego silnika oraz skryptów)

• 1 rok później...
Opublikowano

Emulator ogólnie sam w sobie jest bardzo ciężko zrobić wynika to z niestabilnego silnika i masę problemów związanymi z bugami,Grafiką,i samym mechanizmem gry.Mowa tu też o same programy które odmawiają posłuszeństwa już na starcie...Przykro mi ale chyba (jeszcze) daleka droga przed tobą aby utworzyć emulator który będzie w pełni sprawny,Na twoim miejscu darował bym sobie...

76561198052875550.png

Jeżeli ci pomogłem to proszę o :D 

Opublikowano

To będzie najchujowszy emulator jaki mozna zrobic dasz jakiemus przypadkowemu człowiekowi deva ktory spierdoli gre lepiej nie tworz emulatora jak nie masz koderow maperow itp 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Do stworzenia takiego dobrego i stabilnego emulatora musisz mieć ekipę która się na tym zna. Jeżeli chcesz robić to w pojedynkę to nie marnuj czasu, bo jeżeli ci się nawet uda, to i tak nikt na tym nie będzie grał. Znając życie będzie to emulator do bani.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...