Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Aktualizacją Punkbustera na 2014 r.

patryk1095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym ale znowu coś się popsuło, gdy dodaję jakiekolwiek ip to widać na liście tylko jego IP, typ gry to "?" zero graczy itp.

i taka ciekawostka jak biorę informacje o serwie na liście to widać graczy ale niby nie działa, zero graczy i nie mogę się połączyć (10 sekund i wywala)

oczywiście to co wyżej to w grze, bo na xfire wszystko cacy ;]

Opublikowano

Nio żem czytoł że niektórym wyszukiwanie serverów blokuje proxy, nie wiem jak ci to wytłumaczyć...

Opcja 2. Może antywirus ci blokuje?

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

avast ma ustawione ignorowanie ścieżki D:/Activision także nie blokuje, zauważyłem że czasami mi się pokazują serwery a czasem jest tylko ich ip i nie da się połaczyć, dodatkowo dzisiaj rano odświerzyłem serwery które dodałem i mi wszystkie zniknęły tzn nie moge się połaczyć teraz z żadnym,,,

możliwe że ten cod z neta felernie chodzi, nie wiem czy instalować swój z płyty PL, mam wszysktie łatki porobione także nie wiem o co chodzi

Opublikowano

pobrałem zainstalowałem i nic to nie dało, jedynie pomaaga dodawanie serwerów w kółko aż "aktywuje" się drugi. WTF no ale tak trzeba robić i działa, choć nie zawsze. Aktualnie gram na TDM bo takie najbardziej lubiłem. Coż problem jest rozwiązany ale w połowie, przynajmniej coś ruszyło. Mam już 20+ poziom :]

Opublikowano

kilka dni temu odinstalowałem coda by ponownie zainstalowac polską wersję wyskakują mi jakieś błędy mam tego dość! czytał mój brat po forach że pozostaje format kompa HAHA! pirat zostawił w rejestrze jakies wpisy których nie da się od tak usunąć bo są głęboko schowane więc instalator wykrywa juz zainstalowaną grę, po prostu dno nie wiem co powiedzieć temat do zamknięcia nic z tym nie zrobie formata nie mam zamiaru. SZMELC!

Opublikowano

Znajdź w rejestrze Activision - cod4/Call fo Duty 4 i to usuń. CCleaner wyczyść rejestr, zrób reset kompa i zainstaluj grę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pomógł program total uninstall, dokładnie wersja 6.7.1.190, sprawdzę czy jakieś postępy odnośnie multi bo już mogę zainstalować oryginał z płyty

@Edit FAKE, istalator się zawiesza

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...