Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Geb - Bóg Ziemi.

'Harper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o temat wizualny bardzo mi się podoba. To jak się zmienia w "głaz" i toczy się, jest moim zdaniem epickie :D. Wydaję mi się, że jest zbalansowany nie tak jak inni bogowie którzy wychodzili. Choć ta 3 daje bardzo dużo.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Ten dash to jest miazga,mega DMG+można od towera do towera się przetorzyć,heal daje bardzo dużo a ult praktycznie nie ma casta.Ale go pewnie znerfią jak każdego,więc Ok.

Opublikowano

Ten dash to jest miazga,mega DMG+można od towera do towera się przetorzyć,heal daje bardzo dużo a ult praktycznie nie ma casta.Ale go pewnie znerfią jak każdego,więc Ok.

nie powiedział bym, że ma mega dmg prawie wcale go nie ma przecież to tank

Opublikowano

Zrób go pod full ap i wróć tu żeby zdać relacje, chce zobaczyć czy znów śmiało napiszesz, że to tank. xD

Opublikowano

Bo pierwszy skill zadaje dmg od długości toczenia się. Czym dłużej się toczysz tym większy dmg i wróg odleci na większą odległość.

Aktualnie mój ulubiony tank - duży fun jest jak się nim gra :D

Opublikowano

Zrób go pod full ap i wróć tu żeby zdać relacje, chce zobaczyć czy znów śmiało napiszesz, że to tank. xD

no może będzie miał duży dmg, ale i tak prawdopodobnie wyfeeduje. Będzie z niego niewiele korzyści w przeciwieństwie, gdy zrobi się pod tanka/supporta. ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

dmg ma średni pod ap nic wielkiego i dodatkowo tarcze daja o wiele mniej wtedy + jest papierowy

Opublikowano

Ale jak Geba zrobi się pod hp to 3 skill naprawdę wymiata :)

Ogólnie na arenie Geb dobrze się sprawdza, nie wiem jak na conquescie bo grałem tylko 1 mecz i ao który był na midzie tak na feedował anhura, że gdy każdy miał 10 poziom to anhur miał 18 i praktycznie nic nie mogłem zrobić.

Opublikowano

042177f175025e92.jpg

Dla pana niedowiarka :D akurat teraz wyszło 915 ,ale ogólnie jest koło 960 dochodzi do 1050

Ps fajny ss :D

Może i walnąłeś te ~1k ale co z tego, skoro tego buildu NIGDY nie użyjesz w normalnej grze, a jeżeli użyjesz to prawdopodobnie nafeedujesz.

Opublikowano

Czy ja wiem...wydaje mi się ,że geb nadał by się na solo z takowym buildem ,dodając reda wywali się tyle ,aż spróbuję pózniej nim zagrac ; >

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Czy ja wiem...wydaje mi się ,że geb nadał by się na solo z takowym buildem ,dodając reda wywali się tyle ,aż spróbuję pózniej nim zagrac ; >

Nie masz szans z żadną postacią na solo przy takim buildzie

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Już już czy to jest temat do robienia spiny czy oceny boga itp. o.O

Ja zrobię swoje i Twoje pouczenia zostaw dla siebie ew. jak ktoś Cię poprosi o radę. B)

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Przecież on ma 50% current hp na ultimie. o.O

A baza na skillach to masakra i przegięcie, 425, drugi 370.

Opublikowano

Przecież on ma 50% current hp na ultimie. o.O

A baza na skillach to masakra i przegięcie, 425, drugi 370.

na 20 lvl musisz dodać jak się wbijasz w enemy to zazwyczaj maja po 60% 80% hp czyli 50% z tego to az tak duzo nie jest to ulti boli jedynie tanka taki ap papierowy prawie nic nie traci na tym lvl to 2 uderzenia adc zabieraja 50% hp

Opublikowano

Ostry nerf, i popularność od razu spadnie. A trzeba było tą masterkę nabić, jak jeszcze OP był. ;/

poniewieramy się czlowieku                      

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...