Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zdjęcia] Polska Horda

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18342083455567537107.png

Witam , przedstawiam tibijska gildię ze swiata optional-pvp Pacera

Polska Horda

Jestesmy banda ostrych graczy , w kazdym wieku , która podbija tibijski swiat.

Składamy sie zarowno z nowych, jak i starych zjedzonych przez robaki graczy.

Zakładamy ten temat , aby umocnic swoja jakze mocna pozycje

REGULAMIN :

* Zdjecia mogą wrzucac tylko i wyłacznie członkowie gildi Polska Horda

* Inne osoby mogą tylko komentowac oraz pytać.

* jest to temat raczej czysto rozrywkowy , wiec spiny i inne tego typu tumanskie zachowania beda "scigane"

* Regulamin ulegnie zmiana pewnie , wiec narazie mamy co mamy.

KJilka zdjęc

88044582812425791878.jpg

53639592231438768058.jpg

23271587496598488979.jpg

06552999486899543794.jpg

Osoby z gildi , juz sa poinformowane o robieniu kont , i niedlugo duza dawka ss od nich.

Zapraszam do komentowania.!

Opublikowano

Hahhahaha never prosze CIE :D i co wy na tym non pvp robicie tą gildią? :D zwiedzacie tereny tibijskie razem? czy na roshamuula chodzicie? :D

te 42 lvl w gildii tez dobre sobie;D

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Hahhahaha never prosze CIE :D i co wy na tym non pvp robicie tą gildią? :D zwiedzacie tereny tibijskie razem? czy na roshamuula chodzicie? :D

te 42 lvl w gildii tez dobre sobie;D

Zrobilismy gildie , ktora zrzesza wszystkich polskich graczy z tego amerykanskiego serwera.

Przyjmujemy kazdego.

Opublikowano

Lubie krytykować a więc skomentuje pamiętaj to nie chamstwo po prostu jestem szczery jeśli chcesz naprawdę dobry temat to naucz się obsługiwać (poproś kogoś o pomoc) przy obróbce ssó bo aż w oczy raźi przez te białe tło z painta lub np pasek windowsa lipa się ogląda utnij to jakoś schludnie dodaj se np uniwersalna rameczke ale o tylko moja proopzycja ;]

xmMfHrm.png
Opublikowano

Lubie krytykować a więc skomentuje pamiętaj to nie chamstwo po prostu jestem szczery jeśli chcesz naprawdę dobry temat to naucz się obsługiwać (poproś kogoś o pomoc) przy obróbce ssó bo aż w oczy raźi przez te białe tło z painta lub np pasek windowsa lipa się ogląda utnij to jakoś schludnie dodaj se np uniwersalna rameczke ale o tylko moja proopzycja ;]

Dzieki , ale nie .

A tu jakies z gnomow , prawie dostep na warzone.

62140670086386537814.jpg

Opublikowano

Zawsze coś Tobie nie pasuje, ogląda się screen'y żeby pooglądać awans'e, ciekawe screen'y etc, a nie dla ładnej ramki.

@Topic

Zobaczymy czy ktoś będzie wrzucał screen'y oprócz Ciebie i dziwi mnie, że chce "Wam" się grać wgl na świecie non-pvp, nic tam do roboty nie ma.

Opublikowano

Wybaczcie, że dopiero teraz debiutuję swoim wpisem ;d ja też miałem kilka fotek na kompie, ale niestety ich nie znalazłem, więc będę musiał nadrabiać na bieżąco nowymi ;) Odnośnie POI - mnie nie ma wgl od 3 lutego do 12 lutego.

Opublikowano

Trochę samowolka, prezentacja gildii i możliwość wrzucania zdjęć przez członków, to forum dla wszystkich a nie dla pseudo "elit" wyodrębniających sobie społeczność. Jeżeli chcesz zachęcić do gildii to odsyłam do tematu http://www.mpcforum.pl/topic/643859-szukam-ekipy-na-serwer-tibia/ . Fotki z gry wrzucaj w swoim temacie, który służy do dzielenia się fotami z Tibii ogólnie, temat zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...