Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić BF4?

Polskioko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja powiem szczerze, że zawiodłem się na Battlefieldzie 4. Kupiłem kilka tygodni temu i całkiem fajnie mi się grało, do czasu. Wypuścili kilka patchy i cały urok znikł. Problemy z dołączaniem do serwera, Jakieś dziwne wyrzucenia z PunkBustera i ogólnie czasami wolę pograć sobie w zdecydowanie mniej zbugowanego jak na swoje czasy Gothica 3.

6gq6uoamzbe7.png

Opublikowano

Tak, polecam Ci. Lecz jeśli chcesz mieć grę z fabułą to bierz BF3, jeśli chcesz lepszą grafikę (+większe wymagania) bierz BF4.

Szczerze? Polecam z serca.

Ja polecam Ci z calego serca bf4 kupilem 2 dni temu, na poczatku jest dosyc trudno lecz gdy sie wkrecisz w gre, poznasz mapy to gra robi niezle WOW. Jak masz dobrego kompa to bierz ja gram na ultra i nie wyobrazam sobie gry na minimum lub srednich ustawieniach.

To ciekawe, bo w BF4 na ultra mam dziwnie raz ok. 150 FPS a czasami ledwo 20.
Patrz:

http://krzysiekn.pl/battlefield-4-na-najwyzszych-ustawieniach-czyli-jak-mozna-tego-nie-zauwazyc/

(TO NIE REKLAMA!)

Opublikowano

A ja powiem szczerze, że zawiodłem się na Battlefieldzie 4. Kupiłem kilka tygodni temu i całkiem fajnie mi się grało, do czasu. Wypuścili kilka patchy i cały urok znikł. Problemy z dołączaniem do serwera, Jakieś dziwne wyrzucenia z PunkBustera i ogólnie czasami wolę pograć sobie w zdecydowanie mniej zbugowanego jak na swoje czasy Gothica 3.

No ciekawe, skoro przez patche właśnie zmniejszyła się ilość przypadkowych wyrzuceń, mi sie tam dobrze gra w bf4, ale zawiodłem sie na tym ze nie mozna wszystkiego niszczyc, ale jak na te czasy to gra spk.

Opublikowano

No ciekawe, skoro przez patche właśnie zmniejszyła się ilość przypadkowych wyrzuceń, mi sie tam dobrze gra w bf4, ale zawiodłem sie na tym ze nie mozna wszystkiego niszczyc, ale jak na te czasy to gra spk.

To nie zmienia faktu, że przed aktualizacją grało mi się przyjemniej.

Dzisiaj jednak wyrzuciło mnie tylko raz z powodem "Coś poszło nie tak" a drugi z powodem "Dissalowed program/driver"

no cuż, niby nie wiele razy, ale jak ktoś ma HDD to od razu traci motywację do gry.

6gq6uoamzbe7.png

Opublikowano

To nie zmienia faktu, że przed aktualizacją grało mi się przyjemniej.

Dzisiaj jednak wyrzuciło mnie tylko raz z powodem "Coś poszło nie tak" a drugi z powodem "Dissalowed program/driver"

no cuż, niby nie wiele razy, ale jak ktoś ma HDD to od razu traci motywację do gry.

No nie wiem, Ty masz jakoś dziwnie, mnie gra wyrzucila chyba 1, 2 razy, a mam 44 lvl i przegrane dokładnie 129 godzin.

Opublikowano

Tak, polecam Ci. Lecz jeśli chcesz mieć grę z fabułą to bierz BF3, jeśli chcesz lepszą grafikę (+większe wymagania) bierz BF4.

Szczerze? Polecam z serca.

To ciekawe, bo w BF4 na ultra mam dziwnie raz ok. 150 FPS a czasami ledwo 20.

Patrz:

http://krzysiekn.pl/battlefield-4-na-najwyzszych-ustawieniach-czyli-jak-mozna-tego-nie-zauwazyc/

(TO NIE REKLAMA!)

Że co? BF3 i fabuła? W BF3 kampania leży, w BF4 jest już nieco lepiej (choć wciąż słabo). Tylko powiedz, kto kupuje Battlefielda (nie BC2) pod single?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Sam fakt, że nie ma żadnego item-shopu czy też "Origin-shopu" sprawia, że gra jest całkiem grywalna. Co do spraw sprzętu to wcale tak dużo nie trzeba. Ja za swój komputer zapłaciłem 1500zł i odpalam bf4 na średnich-wysokich ale procesor nie domaga (wnioskuję to po tym, że między low a medium nie ma różnicy fps, jednak w planach mam upgrade)

6gq6uoamzbe7.png

Opublikowano

Oczywiście że warto kupić jeżeli lubisz gry typu FPS.

Pomimo słabego startu i masy bugów gra staje się coraz lepsza.

W lutym gratis każdy gracz dostanie skróty do natychmiastowego odblokowania pistoletów i granatów , zaś użytkownicy Premium prócz wcześniej wspomnianych skrótów również odblokowanie karabinów wyborowych i strzelb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...