Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić BF4?

Polskioko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry ale takie tematy/pytania są bez sensu napiszesz w dziale BF'a to 100 osób powie Ci że warto, napiszesz w dziale call of duty to 100 osób napisze Ci że to gónwo. Poczytaj sam recenzje, pooglądaj filmiki i sam zdecyduj.

Opublikowano

Gościu, nie pytaj sie czy warto, tylko przeczytaj recenzje tej gry, lub zobacz jakie są roznice miedzy 3, a 4.. Bez sensu..

Oczywiscie ze warto nic dodac nic ująć..

Opublikowano

Jak zależy Ci na długiej i oszałamiającej karierze to nie kupuj.

Jeżeli zależy Ci na Multi to jak najbardziej grę mogę polecić.

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Gra bardzo dobra i wciągająca. Wszystko wygląda realistycznie, multi owszem jest bardzo dobre jednak kampania trochę za krótka.

Jak chcesz pograć przez neta to polecam, jak kampanię to 2 dni i masz po grze ;]

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak uciagnie ci to mozesz kupic lecz najpierw poczytaj w necie na ten temar ,ja za 4 nie przepadam wole 3 lepiej mi podchodzi ,a ci mowia ze przezajebista grafa sie wogole nie znaja ,bo tak czy siak najwazniejsza jest grywalnosc i przyjemnosc z zabijania xD

Jak nie masz 3 to kup ja ,a potem jak ci sie spodoba kup 4 tyle ze bez premki (w 4) bo nie warto :p

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Jak uciagnie ci to mozesz kupic lecz najpierw poczytaj w necie na ten temar ,ja za 4 nie przepadam wole 3 lepiej mi podchodzi ,a ci mowia ze przezajebista grafa sie wogole nie znaja ,bo tak czy siak najwazniejsza jest grywalnosc i przyjemnosc z zabijania xD

Jak nie masz 3 to kup ja ,a potem jak ci sie spodoba kup 4 tyle ze bez premki (w 4) bo nie warto :P

Jaki jest sens kupować starszą wersję, a potem nowszą?

Więcej pieniędzy wyda. BF3 po premierze 4'ki zostało zaniedbane i tak będzie. Nie ma już co liczyć na eventy 2x XP dla premium itd.

Jeśli chcesz się dowiedzieć, czy gra pójdzie na Twoim sprzęcie, napisz tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1058732-inne-czy-pojdzie-mi-battlefield-4-sprawdz-tutaj/

Opublikowano

Jak nie masz 3 to kup ja ,a potem jak ci sie spodoba kup 4 tyle ze bez premki (w 4) bo nie warto :p

Grywalność jest praktycznie ta sama (wiele ludzi mówi o przyjemniejszym feelingu strzelania), a grafika bez dwóch zdań lepsza - więc czemu mają się nie znać? Nie radziłbym brać obu gier, chyba że jest zapas kasy i chęć przeczekania bugów.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Głupie pytanie - jasne, że warto. Świetna gra, bez wątpienia najlepszy first person shooter i o wiele lepszy niż poprzednik. Mam oba BF i nie narzekam, jestem bardzo zadowolony i śmiem stwierdzić, iż pieniąze nie poszły na marne.

Opublikowano

Ja polecam Ci z calego serca bf4 kupilem 2 dni temu, na poczatku jest dosyc trudno lecz gdy sie wkrecisz w gre, poznasz mapy to gra robi niezle WOW. Jak masz dobrego kompa to bierz ja gram na ultra i nie wyobrazam sobie gry na minimum lub srednich ustawieniach.

Opublikowano

Ja polecam Ci z calego serca bf4 kupilem 2 dni temu, na poczatku jest dosyc trudno lecz gdy sie wkrecisz w gre, poznasz mapy to gra robi niezle WOW. Jak masz dobrego kompa to bierz ja gram na ultra i nie wyobrazam sobie gry na minimum lub srednich ustawieniach.

To bardzo interesujące że grasz na ultra :D

Opublikowano

Granie na ultra powoduje rozmycie, a rozmycie powoduje wtapianie sie w otoczenie wrogów, nie polecam.. Ja gram na średnich i mi sie dobrze gra, az takiego rozmycia nie ma, ciekawe na jakich ustawieniach gra Rockalone, pewnie tez na ultra ;x

Opublikowano

Granie na ultra powoduje rozmycie, a rozmycie powoduje wtapianie sie w otoczenie wrogów, nie polecam.. Ja gram na średnich i mi sie dobrze gra, az takiego rozmycia nie ma, ciekawe na jakich ustawieniach gra Rockalone, pewnie tez na ultra ;x

Od tego są ustawienia niestandardowe, żeby sobie wyłączyć motion blur, zwiększyć skalowanie czy co tam innego ci przeszkadza.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Próbowałeś Motion Blur 0% i skalowanie tekstur 200%? Jaka rozdzielczość? Nie wmawiajmy innym błędów, skoro da się je rozwiązać. Gra jest bez wątpienia warta zakupu.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...