Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs - dyskusja

Czaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co do pracy ''FanArt''

1391602114-U1073938.png

http://wallpaperswide.com/battlefield_31-wallpapers.html

To ma być praca konkursowa gdzie zmienił tylko tło ? i on jest w MPC Graphic Team ? xD

Tak samo jego sygnatura nie jest jego.

No wiesz, przecież to jest żmudna robota, 5minut w PSie ustawiać wektory i wyciąć coś z obrazka. xD

Prawda jest taka, że się nikt nie zgłasza i wlepiają byle co, bo mają murowane miejsce w konkursie, a potem będzie "rzal i bul", jak Kicław wbije ze swoją pracą i to wygra. :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

co do pracy ''FanArt''

http://wallpaperswide.com/battlefield_31-wallpapers.html

To ma być praca konkursowa gdzie zmienił tylko tło ? i on jest w MPC Graphic Team ? xD

Tak samo jego sygnatura nie jest jego.

Tak, zrobił pracę z rendera, dodał efekty i jest to praca konkursowa. Nie oceniamy pod względem tego, kto jest w jakim teamie, więc MGT nic tu nie znaczy.

Opublikowano

Sztuka to sztuka, nie zawsze muszą być przy niej zarywane całe nocki ;) Wiadomo, że trudno spędzić przy grafice w PS tyle co przy szkicu, bo można więcej zepsuć niż poprawić. Każda praca ma szansę wygrać i tyle ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

A to Ci ciekawe bo polskiej wersji gry, nie da się żadnym sposobem zmienić na inną.

Kupując grę w Polsce dostępne są dwie wersje językowe, Polska i Rosyjka. Fakt faktem, coś tu jest podejrzanego. Dobrze, że nick nie nagrywającego nie został zasłonięty. 

W takim razie proszę o weryfikację tożsamości na czacie Battlelogu. 

Opublikowano

Chce zgłosić plagiat użytkownika ''kurwisko'', to jest post 7 w temacie.

tutaj macie linki do tapety:

[...]

Sprawę wyjaśnimy i ewentualnie zostaną wyciągnięte konsekwencje, ale na przyszłość pisz PW w takiej sprawie.

Opublikowano

Kupując grę w Polsce dostępne są dwie wersje językowe, Polska i Rosyjka. Fakt faktem, coś tu jest podejrzanego. Dobrze, że nick nie nagrywającego nie został zasłonięty. 

W takim razie proszę o weryfikację tożsamości na czacie Battlelogu.

Szkoda tylko że mieszkam w Hiszpanii :) a filmik jest mój, mam ich bardzo dużo.

Dodam jeszcze że jest możliwa zmiana języka, powiem jedynie że miałem zmieniony język ponieważ mam przyjaciela z rosji z którym właśnie grałem razem w BF4.

No nic, zazdrość zżera.

Opublikowano

Dodam jeszcze że jest możliwa zmiana języka, powiem jedynie że miałem zmieniony język ponieważ mam przyjaciela z rosji z którym właśnie grałem razem w BF4.

No nic, zazdrość zżera.

Haha zazdrość, to dlaczego masz edytowanego posta przez dektoreda że to plagiat?

Opublikowano

Dlaczego dostałem bana ? LOL?! żałosne, a bez problemu mogę potwierdzić że to mój filmik przez Battleloga.

Porażka

Opublikowano

Dlaczego dostałem bana ? LOL?! żałosne, a bez problemu mogę potwierdzić że to mój filmik przez Battleloga. Porażka

Dlatego, że film nie należy do Ciebie. Oryginał znajduje się tutaj:

Opublikowano

No nic, zazdrość zżera.

UU no no chłopie kłamstwo ma krótkie nogi ;) i jeszcze jesteś w MPC racing, nie ładnie :)

//To nie miejsce od pogaduszek.

//Czaka

Opublikowano

Prosze o przedłużenie konkursu o 2 dni czyli do wtorku włącznie, neta mam takiego że nie moge nagrać fajnych akcji. Przepraszam, wgl nie mogę nagrać akcji >.<

Opublikowano

Dlaczego dostałem bana ? LOL?! żałosne, a bez problemu mogę potwierdzić że to mój filmik przez Battleloga. Porażka

Kurde... jakość Twojego filmu jest z dupy... a w oryginale przynajmniej jakoś to wygląda ;) No chyba że ktoś skopiował od Ciebie ten filmik i poprawił jakość... hehe nie no a to dobre :D

@Pytanie:

Muszę potwierdzać moje Fragmovie wpisując w tytule KONKURS MPCForum? :P Czy moje fragmovie spełnia wszystkie kryteria? Pytam na wszelki wypadek ;)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

[...]

@Pytanie:

Muszę potwierdzać moje Fragmovie wpisując w tytule KONKURS MPCForum? :P Czy moje fragmovie spełnia wszystkie kryteria? Pytam na wszelki wypadek ;)

Nie masz małego kanału, prezentujesz swoje filmy na MPCforum od dawna, więc nie musisz nic potwierdzać. ;)

Opublikowano

A ok, mysle ze kicław wygra :)

Takie same coś zrobił bym nawet w gimpie. :) Można by go prosić skoro to było rysowane o zdjęcie tego żeby było widać że to rysunek.

PS.Kiedy ogłoszenie wyników ? :) I czy jak ktoś nie ma procent do zbicia to może mieć "talon" na procenty za konkurs ? :)

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Takie same coś zrobił bym nawet w gimpie. :) Można by go prosić skoro to było rysowane o zdjęcie tego żeby było widać że to rysunek.

PS.Kiedy ogłoszenie wyników ? :) I czy jak ktoś nie ma procent do zbicia to może mieć "talon" na procenty za konkurs ? :)

Kicław wstawił zdjęcie swojej pracy. Wynik niebawem. Myślę, że w weekend powinny być.

Niestety, talony już nie obowiązują.

Opublikowano

Gdyby Ci sie chciało zajrzec do działu bfp4f to bys sie przekonał że On to malował ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...