Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Inwestowanie w lepszy procek,czy monitor

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , dostaje nowego pc'a za 3,500 zl i tutaj mam rozkmine ,ale spytam sie koksów co sie znaja bardzo dobrze na PC . Czy wybrać i7 2600k ,czy jakiś monitor +21 cali . Jak bym zainwestował w monitor to mam i5 4 generacji ,a jak bez monitora to ta sama i7 . Jak myślicię w co lepiej inwestować ?

kxAyLut.png

Opublikowano

Tak jak w temacie , dostaje nowego pc'a za 3,500 zl i tutaj mam rozkmine ,ale spytam sie koksów co sie znaja bardzo dobrze na PC . Czy wybrać i7 2600k ,czy jakiś monitor +21 cali . Jak bym zainwestował w monitor to mam i5 4 generacji ,a jak bez monitora to ta sama i7 . Jak myślicię w co lepiej inwestować ?

Zostałbym przy i5. A jaki to będzie komputer? Jaka cena?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@UP No cena jest podana wyżej . Zestawik niedawno znalazłem taki super od Cb ^^ ,ale gdzieś mi się zapodział ;/ Więc myślę ,że zrobisz mi jakiś niedługo z monitorkiem ^^

Poczekam jeszcze na innych ,co myślą

kxAyLut.png

Opublikowano

@UP No cena jest podana wyżej . Zestawik niedawno znalazłem taki super od Cb ^^ ,ale gdzieś mi się zapodział ;/ Więc myślę ,że zrobisz mi jakiś niedługo z monitorkiem ^^

Poczekam jeszcze na innych ,co myślą

Masz ten zestaw:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=77632&s=73528&s=77781&s=50390&s=77576&s=67018&s=78629&s=67056&s=27972&s=15240

i7-2600k to procesor do podkręcania. Jednak wziąłbym ten monitor. A jaki teraz masz?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Samsung SyncMaster 943nw 1440x900 ,a chcę jakiś większy dla zabawy ^^ Ale może zostawię sobie ten monitorek i sobie kiedyś inny sprawie . Kurcze to ten zestaw ,ale bodajże był troszkę tańszy ,bo dopłacać już nie mogę musi cena zostać do 3500 . Ale dobra zostanę przy tej i5 i monitorku ,albo sprawię sobie jakiś używany lekko ^^

kxAyLut.png

Opublikowano

Samsung SyncMaster 943nw 1440x900 ,a chcę jakiś większy dla zabawy ^^ Ale może zostawię sobie ten monitorek i sobie kiedyś inny sprawie . Kurcze to ten zestaw ,ale bodajże był troszkę tańszy ,bo dopłacać już nie mogę musi cena zostać do 3500 . Ale dobra zostanę przy tej i5 i monitorku ,albo sprawię sobie jakiś używany lekko ^^

To zostawiasz ten monitor? Bo można 400zł dołożyć do lepszych podzespołów.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Teraz motywacja do nauki i czekać do 2 lutego ,żeby klocek został zakupiony :) !

Dzięki Radtor ,za złożenie tego pc ,a ja idę się uczyć żebym go dostał

Do zamknięcia

kxAyLut.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...