Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotacja

toldi750

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Narazie tylko ten,resztę próbują dodać.

Może mi ktoś podać dokładną nazwę tego samochodu ? ponieważ szukałem i znalezc nie mogę.

Opublikowano

bawie sie nim od kilku min i moge powiedzieć tak , autko na cześciach ze sklepu ma u mnie 457 pk. i sprawdza się nie najgorzej. Wg mnie prowadzenie 6/6.5/10, przyspieszenie 6/10 nitro 4/10 a V-max 4/10 ,auto raczej w klasówce szans nie ma ale do w miarę fajnie po tuningu wygląda więc jak ktoś ma kase to może kupić :)

a i autko kosztuje 550 IGC :)

Opublikowano

IGC Cars to remove Monday January 27rd

Fixnow

hahahahahaa debile

hahaaaa a w nastwpnym tygodniu przypada jeszcze jedna rotacja :D

Dlaczego nie zamkna tej gry, napiszą ja na nowo,dodadza drifty, poszezą mapke? A no tak, przeciez aut nie umieja dodawac... ja juz w to chyba przestane grac. Chce ktos kupic konto do nfs world?

Opublikowano

Dopatrzyłem się dziś że usunięta została corvette'a carbon limited edition.. a standardowo nic nie dodali

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Ta gra umiera od podziału na klasy S,A,B,C,D,E i jak dodali "rotację" tras wyścigowych...

nafson_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...