Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] A ty jak zakończyłeś sezon 3 ?

Karinoss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie ss ss ss i to z pokazanym nickiem pokazanym. Bo to połowa nagle dimond a poziom wiedzy większości ludzi wskazuje że 30 lvl nawet nie mają...

L2BFHrh.png

Proszę bardzo :>

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Akurat wbiłem brąz IV już miałem 10 lp i reset... a mam strasznie niskie mmr.

GG RIOT, NIGDY NIE WYJDĘ Z TEGO PIEKŁA, DZIĘKI WAM, KC ;_;

Opublikowano

Na koniec sezonu 3 Silver II, a koniec przedsezonu Silver IV bo się jednak troche pogorszyłem :/ Muszę się poprafić i chcę chociażby tego golda jak mi się uda :)

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Opublikowano

Silver 4 i 16 LP , 1 lose w historii xD , win strike 3 , a przed losem był win strike 4 ;D i jakiś tam normal .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

z s1 do dv i ostatnio smurfa kupilem z bronze 3 do silver 3 20 win 2 lose as jayce 1 penta xdddd

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Pasjonat
Opublikowano

Tylko g3, ogólnie grałem tylko w piątki i soboty po kilka meczy ale zdecydowaną większość wygrywałem, trochę się wkurze jak wrzuci znowu do s1 :/ bo teraz na 4 miechyrobię sobie przerwę od LoL'a :D i idę się do matury uczyć.

.

Opublikowano

Tylko g3, ogólnie grałem tylko w piątki i soboty po kilka meczy ale zdecydowaną większość wygrywałem, trochę się wkurze jak wrzuci znowu do s1 :/ bo teraz na 4 miechyrobię sobie przerwę od LoL'a :D i idę się do matury uczyć.

Dobry joke. Nauka w tygodniu a lol w weekend i dziękuje dobranoc. to samo z korepetycjami. Co do tematu

U mnie platyna I i w następnym sezonie diament.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Takie małe pytanko do was, żeby nie zakładać nowego tematu. Czy trzeba zagrać 10 gier czy jedną tylko?

10 gier.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...