Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IngramMT2 [Dedyk] [Medium]

.Deavo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nie powinno obchodzić? Nie wydaje mi sie żeby 13-sto latki dobrze prowadzili serwer...

Po co nas ma to obchodzic jezeli mają po 13-15 lat??? Serwer padnie szybciej niż powstał

Bony wchodzą max czy nie , można bugowac pieczęcie renifera itp?

@19:03 a serwera brak 50 osób na starcie pozdrawiam......

5qj.png

Opublikowano

Czemu nie powinno obchodzić? Nie wydaje mi sie żeby 13-sto latki dobrze prowadzili serwer...

A wydaję Ci się żeby 13-sto latki postawili server na dedyku? .

Opublikowano

Drop z bossów na mapach +95 jest?

Jak z expem 145-151? tak jak na aline?

W prezentacji jest napisane że exp został zwiększony, ale nie wiem jak z expem w tym przedziale lv'owym.

Drop z bossów chyba jest.

Opublikowano

Serwer jest ogarniety. Mam 113 lvl i nie ma zadnych bugów. Tylko jest mały bład z npc od broni 75, a tak to bardzo szybko sie exspi i wgl.

Opublikowano

Tak jak mówiłem :)

Dla tego warto jest robić własne pliki ;) a nie podpierdalać gotowce, czego ja żałuję że porzuciłem swój stary projekt servera i tym zjebanym verunisem się zająłem ...

Ale chociaż dobrze, że teraz je kończę ;P

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Dobra, możecie mi wpierdolić warna, ale i tak musze to napisac.

Aline -- Sheilaa = Upadek po paru tygodniach. Pliki sprzedane.
Tinesha (Te same pliki, niby bez bugów, pozwole sobie zacytowac) ''Serwer nie ma żadnych bugów, sprawdzaliśmy je 342142423 razy !''
Hahahah, no dobra, padł doslownie po tygodniu, ale oczywiście z wzmianką o tym, że naprawią exp i serwer ruszy ponownie, domenę livegame chce teraz sprzedać. xD
A na stronie tinesha przez jeden dzień był komunikat o pracach, pózniej wyjebka, pliki oczywiscie sprzedane. xD Pominę już te setki kłamstw, zebrak bugów, ze serwer nie padnie, że nie jest dla hajsu, że wszystko ogarneli, nie sprzedadzą plików i takie tam..

Zaczynamy nowy rozdział Ingram, na gotowcach, które wpadły w łapy jakichś gimbusów.

Coś o Sheilii, w sumie nie przeszkadzało mi na początku to, że jestes gimbem i analfabetą, ale po tym co Ty odpierdalasz, stwierdzam, że nadajesz się co najwyżej do pchania karuzeli, a nie prowadzenia serwera.

A dla was mam małą rade, nawet nie pobierajcie tego gówna, bo nie będzie na starcie więcej niż 50 osób, a zamkną go po kilku dniach, a pliki znowu dostanie jakiś dureń #fucklogic.

Dobrej nocki ; )

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ladna prezka ale nie zagram :P

To nie ich prezka, cd serwera, tak jak mówiłem, nie polecam bo administracja to zwykli idioci którzy kiedyś stawiali serwer na plikach nieśmiałego.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Dobra, możecie mi wpierdolić warna, ale i tak musze to napisac.

Aline -- Sheilaa = Upadek po paru tygodniach. Pliki sprzedane.

Tinesha (Te same pliki, niby bez bugów, pozwole sobie zacytowac) ''Serwer nie ma żadnych bugów, sprawdzaliśmy je 342142423 razy !''

Hahahah, no dobra, padł doslownie po tygodniu, ale oczywiście z wzmianką o tym, że naprawią exp i serwer ruszy ponownie, domenę livegame chce teraz sprzedać. xD

A na stronie tinesha przez jeden dzień był komunikat o pracach, pózniej wyjebka, pliki oczywiscie sprzedane. xD Pominę już te setki kłamstw, zebrak bugów, ze serwer nie padnie, że nie jest dla hajsu, że wszystko ogarneli, nie sprzedadzą plików i takie tam..

Zaczynamy nowy rozdział Ingram, na gotowcach, które wpadły w łapy jakichś gimbusów.

Coś o Sheilii, w sumie nie przeszkadzało mi na początku to, że jestes gimbem i analfabetą, ale po tym co Ty odpierdalasz, stwierdzam, że nadajesz się co najwyżej do pchania karuzeli, a nie prowadzenia serwera.

A dla was mam małą rade, nawet nie pobierajcie tego gówna, bo nie będzie na starcie więcej niż 50 osób, a zamkną go po kilku dniach, a pliki znowu dostanie jakiś dureń #fucklogic.

Dobrej nocki ; )

Popieram w 100%. Ja bardzo żałuję verunisa, bo w tym czasie zrobił bym własny server. Co do INGRAMAMT2, tutaj są wszystkie bogi po stronie servera jak na gotowcu ;) nic nie zostało naprawione dziury jak w serze szwajcarskim :)

45025232242689268053.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...