Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=|Avernus|=- [UNIKAT][1.6.4][Autorkise pluginy] Jedyny taki serwer w polsce o tematyce renesansowej

lolpkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dopiero Beta. Od tego jak wielu będzie nas grało na Ave, zależy ilość państw. To droga sprawa opłacić takie państwo, a na razie mało kto ma pięć tysięcy denarów, by sobie na to pozwolić.

Opublikowano

No wiesz. Każdy gracz ma na początku ciężko, szczególnie gdy gra sam. Polecam od razu grać na serwerze w kilka osób, np. ze znajomymi lub dołączyć do jakiegoś miasta. A jeżeli ktoś ciebie ciągle tak zabijał to napisz na forum serwera. Pozdrawiam.

Opublikowano

No wiesz. Każdy gracz ma na początku ciężko, szczególnie gdy gra sam. Polecam od razu grać na serwerze w kilka osób, np. ze znajomymi lub dołączyć do jakiegoś miasta. A jeżeli ktoś ciebie ciągle tak zabijał to napisz na forum serwera. Pozdrawiam.

Napisalem na forum skarge a poncjusz nic nie zrobil i zamknal temat,

gram tu kolo tygodnia wiec juz bylem rozkrecany a teraz od nowa musze zdobywac dobre eq..

Opublikowano

Multi, znam Ciebie chyba najlepiej, bo grałeś w moim mieście. Wiem ze sam przyszedłes do nas tylko poto, zeby robić PVP z graczami. Tutaj tak nie ma. Tutaj jest RPG i tworzy sie historia. Wiec granie tylko po to, zeby zabić kogoś za wszelka cenę nie ma sensu. Sam wiesz o tym dobrze, ze w 90% to Ty prowokowales walki. I wszystko było by ok, gdybys nie padł. To Ci sie nie podoba, dlatego zrobiłeś hejta. Prawda jest taka, ze Avernus to serw na którym pograją zarówno Ci młodsi jak i Ci starsi, gdzie (teoretycznie) nie ma bezsensownego PVP a jest gra z klimatem.

Nie zniechęcaj sie, graj dalej i nie daj sie zwariować :)

Opublikowano

Multi, znam Ciebie chyba najlepiej, bo grałeś w moim mieście. Wiem ze sam przyszedłes do nas tylko poto, zeby robić PVP z graczami. Tutaj tak nie ma. Tutaj jest RPG i tworzy sie historia. Wiec granie tylko po to, zeby zabić kogoś za wszelka cenę nie ma sensu. Sam wiesz o tym dobrze, ze w 90% to Ty prowokowales walki. I wszystko było by ok, gdybys nie padł. To Ci sie nie podoba, dlatego zrobiłeś hejta. Prawda jest taka, ze Avernus to serw na którym pograją zarówno Ci młodsi jak i Ci starsi, gdzie (teoretycznie) nie ma bezsensownego PVP a jest gra z klimatem.

Nie zniechęcaj sie, graj dalej i nie daj sie zwariować :)

Szczerze mówiąc to pvp jest rochę głupie. Płynąłem sobie do Bertiff a tu nagle trach i jedną kulą padłem z towarem o wartości 300-500d. Na jeden hit padłem. No kurczę, trochę bezsensu.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to pvp jest rochę głupie. Płynąłem sobie do Bertiff a tu nagle trach i jedną kulą padłem z towarem o wartości 300-500d. Na jeden hit padłem. No kurczę, trochę bezsensu.

tak,ale jak zrobisz sobie np zelazne eq,dobra bron itp to wtedy zarabiasz na pvp

Poncjusz jest genialny^^

dal mi perma za to ze przedtem napisalem co mysle o serwerze(glownie magi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...