Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Gry kooperacyjne w 2 przez Internet..

Whinter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jezeli jest to zly dzial odrazu proszę o przeniesienie.

Szukam gier które maja możliwosc grania w 2 przez internet i przykladowo wykonywania misji..

Sa tak tak zwane gry kooperacyjne.

Nie szukam gier typu CounterStrike, League Of Legends, Metin2 itp Rowniez nie chce gier na platformy Steam oraz Origin..

Prosze pisac swoje propozycje..

...znany również jako Whinter 

951751472061189469172.png

By. Whinter

Opublikowano

Hmm trine 2 kuszaca propozycja, jednak ze trzeba ja zakupic na steam. Jakies darmowe polecacie?

...znany również jako Whinter 

951751472061189469172.png

By. Whinter

Opublikowano

Jeśli chodzi o gry do kupienia to:

- Borderlands oraz Borderlands 2

- Resident Evil 6, Operation Raccoon City oraz Revelations (ostatnia część to port, ale dalej można..... można.... ech... chciałem napisać tak jak ze znajomym mówimy na te zombiaki ale mod by się przyczepił, w końcu jest tam... w sumie same przekleństwa oprócz słowa zombie :D

- Dead Island oraz Dead Island Riptide (Polskiego Techlandu, nigdy nie nudzące się zombie :D )

- Splinter Cell Blacklist

- Far Cry 3

- Payday 2

- Dead Space 3

- Saints Row 2, 3 i 4

- The Darkness II

- Mass Effect 3 (tryb fal, ale ciekawy, przyjemny i starcza na trochę)

- Dungeon Siege III

- Fable

- Władca pierścieni Wojna na Północy (niestety jest wbudowany voip i żeby go wyciszyć, trzeba grę wyciszyć w mikserze dźwięku)

Darmowe, z tym będzie ciężko, chyba że niekoniecznie chodzi o co opa ale o wspólne granie, to może być Battlefield Heroes, Battlefield Play4Free, Planetside 2, Blaclight: Retribution... nic więcej mi nie przychodzi na myśl póki co

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...