Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Sezon 4!

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W poprzednim sezonie nie było soft resetu bo nie dalo sie spasc z dywizji , w tym sezonie bedzie, bo notorycznie przegrywajac bedziesz spadac.

P.s strefa czasowa gmt dla nieogarow

jebany "nieogarze" strefa czasowa w Polsce to CET. ogar.

Opublikowano

Niby softreset a i tak w platynie wyląduje :D No cóż dobrze że w końcu nerfy są, z tego się bardziej ciesze :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Niby softreset a i tak w platynie wyląduje :D No cóż dobrze że w końcu nerfy są, z tego się bardziej ciesze :)

Co to jest ten soft reset, i jak jestem w plat1 ~~ gdzie tak mniej wiecej wyladuje?

Opublikowano

softreset to jest reset, podczas którego resetują się wszystkie twoje staty z s3

tracisz ligę jakąś masz teraz i grasz od początku 10 rankedów (przydzieli cie na twoj obecny poziom)

Opublikowano

Vanosh dobry Moderator. Nawet nie odpowie na pytania użytkowników.

Soft reset to "miękki reset", gdzie wrzuci Cie do dywizji na podstawie Twojego MMR. Jeśli jesteś w Silver V a przegrałeś tyle meczy, że MMR masz na poziomie Brązu III to przeniesie Cię do Brązu III. Jeśli masz MMR na poziomie Golda a masz Silver III to wrzuci Cie do golda :)

Opublikowano

Vanosh dobry Moderator. Nawet nie odpowie na pytania użytkowników.

Soft reset to "miękki reset", gdzie wrzuci Cie do dywizji na podstawie Twojego MMR. Jeśli jesteś w Silver V a przegrałeś tyle meczy, że MMR masz na poziomie Brązu III to przeniesie Cię do Brązu III. Jeśli masz MMR na poziomie Golda a masz Silver III to wrzuci Cie do golda :)

Ok dzięki, jestem plat1 mmr 1900~~ (ta stronką op.gg czy jakoś tak, nie wierze w to zabardzo) mam nadzieję, że zostanę chociaż w plat :)

Opublikowano

Gry rankingowe mają powrócić według poniższych czasów. Mogą być lekkie przesunięcia:

• 16:00 PST
  • 19.00 EST
  • 00:00 GMT
  • 01:00 CET
  • 05:30 IST
  • 08.00 KST
  • 10.00 AEST

Czyli na eascie kiedy bedzie?

sstwc.jpg

Opublikowano

Gry rankingowe mają powrócić według poniższych czasów. Mogą być lekkie przesunięcia:

• 16:00 PST
  • 19.00 EST
  • 00:00 GMT
  • 01:00 CET
  • 05:30 IST
  • 08.00 KST
  • 10.00 AEST

Czyli na eascie kiedy bedzie?

Chyba 01:00

Pasjonat
Opublikowano

w pizde sobie wsadz ten wzor, bedzie soft reset.

JA PIER***E TO JEST WŁAŚNIE SOFT RESET wyższym obniża trochę a gorszym podwyża tak zawsze resetowano elo od 3 sezonów, hard reset byłby wtedy gdy WSZYSTKIM GRACZOM COFNĘŁO BY ELO DO 1200 I WTEDY CHALLENGERY GRALY BY Z BRONZAMI I DLA TEGO NIGDY TAK RIOT NIE ZROBI.

Teraz to lajkować żeby już wszyscy wiedzieli.

.

Opublikowano

JA PIER***E TO JEST WŁAŚNIE SOFT RESET wyższym obniża trochę a gorszym podwyża tak zawsze resetowano elo od 3 sezonów, hard reset byłby wtedy gdy WSZYSTKIM GRACZOM COFNĘŁO BY ELO DO 1200 I WTEDY CHALLENGERY GRALY BY Z BRONZAMI I DLA TEGO NIGDY TAK RIOT NIE ZROBI.

Teraz to lajkować żeby już wszyscy wiedzieli.

to jest hard reset koleżko. w tym sezonie jest inna sytuacja niż w poprzednich w których stosowano hard reset.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...