Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z METINEM2

koksu1232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wam otuz mam problem z metinem2 PL pare razy go juz reinstalowalem itp nawet spatchowanego pobralem i gowno zapory wylaczalem i nic po 1 minucie gry nawet mniej wywala mi calego metina i pokazuje sie okienko z napisem DETECT_HACKING(checkCode = 10301) mam windows8 wczesniej nic sie nie robilo jak nie bylo fuzji to samo mialem i nie wywalalo xD a moze ze mam hacki na innym privie i moze ten PL wykrywac mi je i wywalac ?? nwm piszcie co mam robic prosze was o takie cos mi sie robi ciogle

po troche szukaniu w zaporach itp odkrylem ze jest problem z metin2client.bin wiecie co to moze byc ?

Opublikowano

Zainstaluj NET.Fromework

mozesz mi podac linka do tego ?? ja nie ogarniam tego zabardzo xD

Spróbuj sobie zapisać tego privka gdzieś indziej i go usuń.

Zobacz czy dalej będzie ten sam problem.

robilem juz to i dupa to samo

Opublikowano

Taki komunikat wyskakuje gdy na aplikację Metina próbują wpływać czynniki zewnętrzne z komputera więc pozamykaj zbędne programy.

ale jakie mam np programy pozamykac jak skype gg itp nie mam na kompie wogole chodzi mi tylko caly czas PDF24 Creator Ustwienia NVIDIA i apka od drukarki tyle

Opublikowano

to jest tak zwany 3rd party error, w wielu grach i aplkacjach występuje. Polega on na tym ze masz jakieś aplikacje które przeszkadzają w pracy i uniemożliwiają prawidłową prace tegoż właśnie programu.. Niekoniecznie chodzi tutaj o skajpaje, steamy czy inne rzeczy. Uruchomienie ponowne komputera może pomóc, mi pomagało. Po prostu gra wykrywa program niepożądany i sie bagguje. Usuń prawdopodobna przyczynę, zobacz gdzie jest źródło. Jakaś aplikacja blokuje.

edit

reinstal najczesciej pomagał, i usuwanie niepożadanych aplikacji(haxów)

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...