Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Interface (Niebiesko - złoty)

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piszę

pisze*

Co do DL, możecie sobie tego używać, interface ten jest także mój, daję Wam zgodę :-)

A jeśli ktoś z używających tego będzie miał wyłączane chanelle, ddosy itp. zapraszam do mnie na PW, powiem co zrobić żeby te kurwy mogły co najwyżej possać. <3

Avestia, przecież każdy wie że to Ty Quetti :l czy jednak to nixo? ;]

Jeden i drugi + Shaders aka pizdeczka + Multi + Brudas i chuj wie kto jeszcze.
Opublikowano

Beka trochę z tych pseudo hakerów, którzy mają dostęp do maszyny i się na nią "włamują".

Jeżeli wasi koledzy (lub wy z innych kont) macie mnie teraz straszyć "LEPIEJ ZMIEŃ NIK BO CI GUMIŚ SIE WBIJE Z DOSTEMPEM DO ESESHA", to wypierdalajcie.

@Top

Interface bardzo ładny, może wykorzystam. ;)

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

pisze*

Co do DL, możecie sobie tego używać, interface ten jest także mój, daję Wam zgodę :-)

A jeśli ktoś z używających tego będzie miał wyłączane chanelle, ddosy itp. zapraszam do mnie na PW, powiem co zrobić żeby te kurwy mogły co najwyżej possać. <3

Jeden i drugi + Shaders aka pizdeczka + Multi + Brudas i chuj wie kto jeszcze.

Interface nie jest Twój tylko Nixa a btw pamiętasz jak płakałeś jak Nixo Ci rozwalił ten Twój śmieszny serwerek? :D

dalej się będziecie łudzić? tutaj macie serwer który używa interface Nixa : http://www.mpcforum.pl/topic/1125441-aklerioseudedykmedium/ - zobaczycie start tego serwera.

Opublikowano

Interface nie jest Twój tylko Nixa a btw pamiętasz jak płakałeś jak Nixo Ci rozwalił ten Twój śmieszny serwerek? :D

dalej się będziecie łudzić? tutaj macie serwer który używa interface Nixa : http://www.mpcforum.pl/topic/1125441-aklerioseudedykmedium/ - zobaczycie start tego serwera.

What? On mi coś rozwalił ziomuś? Chyba Cie pojebało :) Kilka razy mu się udało chanell zgasić, później już nie mógł <3

Btw. mam nadzieję że przez najbliższe dwa tygodnie nigdzie się nie wybierasz, mam zamiar zgłosić się po moje 600zł :)

I tak jak pisałem - ktoś ma problemy z którymś z ich teamu, pisać PW, pomogę ;-)

Opublikowano

Beka trochę z tych pseudo hakerów, którzy mają dostęp do maszyny i się na nią "włamują".

Jeżeli wasi koledzy (lub wy z innych kont) macie mnie teraz straszyć "LEPIEJ ZMIEŃ NIK BO CI GUMIŚ SIE WBIJE Z DOSTEMPEM DO ESESHA", to wypierdalajcie.

@Top

Interface bardzo ładny, może wykorzystam. ;)

ok :3

albo tinesha :rolleyes:

Nie wolno kraść, nu nu. Usuń to :v

1390305976-U336505.png

Opublikowano

What? On mi coś rozwalił ziomuś? Chyba Cie pojebało :) Kilka razy mu się udało chanell zgasić, później już nie mógł <3

Btw. mam nadzieję że przez najbliższe dwa tygodnie nigdzie się nie wybierasz, mam zamiar zgłosić się po moje 600zł :)

I tak jak pisałem - ktoś ma problemy z którymś z ich teamu, pisać PW, pomogę ;-)

nie rozwalił Ci? nie bądź śmieszny człowieku ;D nie chce mi się opisywać sytuacji.

Btw. siedzę w domu a co najwyżej możesz dostać członka do ust ;)

@ A TWOJE TO JEST CO NAJWYŻEJ GÓWNO W DUPIE :)

Opublikowano

ok :3

albo tinesha :rolleyes:

Nie wolno kraść, nu nu. Usuń to :v

Tinesha została wyłączona, mam jeszcze nawet jej pliki (stała na mojej maszynie).

Serwer www w sumie dalej stoi, a włamu żadnego nie było.

Opublikowano

Tinesha została wyłączona, mam jeszcze nawet jej pliki (stała na mojej maszynie).

Serwer www w sumie dalej stoi, a włamu żadnego nie było.

Z jakiegoś powodu został wyłączony :)

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Bugi, nie jest to sprawka nikogo z was. ;)

A ponoć serwer nie miał bugów, przecież serwer autora aline, jak to :O tyle testów, tyle sprawdzania chuj w dupe. :D

tak wgl, na twojej maszynie? a sheila chciał ją udostepniac pod serwer jako sponsor xD

1390305976-U336505.png

Opublikowano

A ponoć serwer nie miał bugów, przecież serwer autora aline, jak to :O tyle testów, tyle sprawdzania chuj w dupe. :D

tak wgl, na twojej maszynie? a sheila chciał ją udostepniac pod serwer jako sponsor xD

Nie zmieniajmy tematu, okej? Koniec argumentów?

Co do maszyny udostępnianej przez Sheilę, nie jest to moja maszyna. ;)

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...