Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NAGRANIA Z EGZORCYZMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale najswieszniejsze. Jest to ze zyjemy w chrzescijanskiej polsce , posiadacie imiona swietych , liczycie daty od narodzenia jezusa , placicie podatki na kosciol., prawdopodobnie byliscie ochrzeni w kosciele jak i w szpitalu.uczeszczacie do instytucji ktore posiadaja nazwy religijne , mozna wymieniac w nieskoncOnosc ,

Moim zdaniem to bunt gimbazjalski , moze bog sie nad wami zlituje

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Ale najswieszniejsze. Jest to ze zyjemy w chrzescijanskiej polsce , posiadacie imiona swietych , liczycie daty od narodzenia jezusa , placicie podatki na kosciol., prawdopodobnie byliscie ochrzeni w kosciele jak i w szpitalu.uczeszczacie do instytucji ktore posiadaja nazwy religijne , mozna wymieniac w nieskoncOnosc ,

", posiadacie imiona swietych" nie, nie posiadam imienia świętego. "liczycie daty od narodzenia jezusa" nie, nie licze. "placicie podatki na kosciol" ta, i co jeszcze kurwa? " prawdopodobnie byliscie ochrzeni w kosciele jak i w szpitalu" nie miałem wyboru. nie potrafiłem jeszcze mówić. ".uczeszczacie do instytucji ktore posiadaja nazwy religijne " chodzę do szkoły imieniem jp2 ale co z tego? ;o.

bóg nie istnieje, takie jest moje zdanie, zdanie ateisty. dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

Opętanie jest to nic innego jak choroba psychiczna. Katole niech sobie tłumaczą jak chcą i dalej wierzą w bajeczki. Spytasz mnie w co ja wierzę ? Wierzę w siebie.

Opublikowano

Tak długo jak będziecie trzymać stronę Boga, szczerze w niego wierzyć lub bać się go, to krzywda żadna wam się nie stanie. Taka jest moja opinia, szanuję wypowiedzi kółka forumowych ateistów i nie potępiam tutaj w komentarzach, więc mam nadzieję że na mnie nie "wjedziecie".

Opublikowano

@3Up

I miłych snów a mam pytanie który według ciebie mamy rok? Może według ciebie mamy rok 5774r. (lub coś oko. tego) jak w kalendarzu hebrajskim? "Bóg nie istnieje..." to dlaczego wyżej piszesz o szatanie? Wiesz jak "powstał" szatan?

@2Up

Choroba psychiczna? może ale dlaczego wiele takich "chorób" nie zostało wyleczonych przez psychologów lub innych ludzi się w tym specjalizującym ale przez księży? Dlaczego jest wiele przypadków cudów które są niewytłumaczone przez naukę? Jak to wyjaśnisz?

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Może i bajeczka może i nie ale jeżeli tak to znaczy że wszystkie inne filmy oparte na "faktach" to kłamstwo. Co do filmiku to oglądałem cały film i moim zdaniem przerażające jeżeli wieży się w boga. Co się tyczy wiary to jedno pytanie. Zakładamy że bóg istnieje i poświęcamy 1h tygodniowo np. na kościół i na modlitwę co zwiększa nasze szanse na zbawienie i to że będziemy żyć wiecznie, ale jeżeli nie chodzimy do kościoła i mamy w dupie boga to będziemy żyć wiecznie ale w cierpieniu. A teraz popatrzmy z 2 strony, nie wierzymy w boga i "marnujemy" tą 1h tygodniowo ale po śmierci niczego nie ma to nic prawie nie tracimy. A teraz mamy do wyboru zmarnować tą 1h tygodniowo czy żyć wiecznie w cierpieniu?? Wybór należy do ciebie :).

Tu nie chodzi tylko o tą 'modlitwę'. IMO chodzi też o to, jak polski kościół okrada naród, zbierając cały czas hajs, chodząc po domach i znowu hajs zbierając. To jest śmieszne.

1. no to piszę że idiota może odrzucić drogę do życia w raju .

widać że tu pełno ateistów , nie wiem w jakiej patologi żyjecie , osobiście nie znam ateisty .

2. Ale najswieszniejsze. Jest to ze zyjemy w chrzescijanskiej polsce , posiadacie imiona swietych , liczycie daty od narodzenia jezusa , placicie podatki na kosciol., prawdopodobnie byliscie ochrzeni w kosciele jak i w szpitalu.uczeszczacie do instytucji ktore posiadaja nazwy religijne , mozna wymieniac w nieskoncOnosc ,

1. Kto powiedział, że tutaj wszyscy są ateistami? IMO nikt nie jest w stanie powiedzieć czy ktoś ISTNIEJE, czy też NIE ISTNIEJE. Agnostycyzm rulez.

2. Właśnie. Bo to jest naiwna polska, która jest żałosna. EoT.

he?

Opublikowano

@3Up

I miłych snów a mam pytanie który według ciebie mamy rok? Może według ciebie mamy rok 5774r. (lub coś oko. tego) jak w kalendarzu hebrajskim? "Bóg nie istnieje..." to dlaczego wyżej piszesz o szatanie? Wiesz jak "powstał" szatan?

teraz mamy rok 2014 c: a gdzie ja napisałem coś o szatanie? mam zasadę "do póki nie zobaczę to nie uwierzę"

Opublikowano

@3Up

@2Up

Choroba psychiczna? może ale dlaczego wiele takich "chorób" nie zostało wyleczonych przez psychologów lub innych ludzi się w tym specjalizującym ale przez księży? Dlaczego jest wiele przypadków cudów które są niewytłumaczone przez naukę? Jak to wyjaśnisz?

to ja ci zadam takie pytania: daj mi dowody że "bóg" istnieje. Widział go ktoś wogóle na oczy ? Nie... . Nie rozumiem jak można wierzyć w coś czego nie ma...

Opublikowano

@2Up

"błogosławieni ci którzy nie widzieli a uwierzyli" :) "Przypominam ci że internet to podmiot szatana, więc uciekaj od diabelskiej maszyny jaką jest komputer, bo ci dostęp do raju przepadnie." poczytaj sobie o cudach eucharystycznych np. lub o chuście z manoppello i spróbuj to wytłumaczyć może tobie się uda bo naukowcom jakoś to nie wychodzi.

@Up

Jedno pytanie CZYM ODDYCHASZ? TLENEM! CZY WIDZISZ TLEN? NIE! CZYLI TLENU WEDŁUG CIEBIE NIE MA? JEST! Cóż za logika.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

to ja ci zadam takie pytania: daj mi dowody że "bóg" istnieje. Widział go ktoś wogóle na oczy ? Nie... . Nie rozumiem jak można wierzyć w coś czego nie ma...

ludzkie oko nie moze zobaczyc boga , chodz byli wybrani .

To jest wiera nie nauka ,. Mylicie pojecia.

Polska to zacofany kraj ?

W polsce zyje 40kk ludzi a na swiecie jest ponad 1kkk chrzescijan, nie mowiac o innych odlamach ktorym w sumie jest 4kkk

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...