Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NAGRANIA Z EGZORCYZMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz że przez obejrzenie takiego filmiku, możesz stać się jedną z tych osób?

Radze ci, nie oglądaj takich rzeczy.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

@UP

Co Ty za bzdury pleciesz ... Ryzyko opętania zależy tylko i wyłącznie od siebie i własnej bliskiej rodziny. Oglądanie jakichś filmików tego nie zpowoduje, co najwyżej wykorzystywanie tablicy quija, co stanowczo ODRADZAM!

Opublikowano

ja mogę dodać , że ateista to osoba chora psychicznie która dobrowolnie odrzuca potencjalną drogę do zbawienia i życia po śmierci w raju .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Nie ogladne filmu bo pisze z fona ale takiego czegos jak opetanie nie bylo, nie ma i nie bedzie. Dziekuje Dobranoc

Opublikowano

i jeszcze podobno ona lewitowała nad łóżkiem i miała złamane ręce lol pierwszy raz widzę taki autentyczny egzorcyzm

Opublikowano

ja mogę dodać , że ateista to osoba chora psychicznie która dobrowolnie odrzuca potencjalną drogę do zbawienia i życia po śmierci w raju .

ja mogę dodać abyś zamknął ryj.

nie oglądam tego bo jakieś złe moce Janusza Chytrusa mnie przejmą ;-;

Opublikowano

DOJEBAŁEŚ JAK HANKA W PUDŁA.

Cytat z google:

Ateizm – odrzucenie teizmu lub pogląd bądź doktryna głosząca, że bogowie nie istnieją. W najszerszym znaczeniu jest to brak wiary w istnienie boga, bóstw i sił nadprzyrodzonych, jako sprzecznych z rozumem i nienaukowych, oraz negujący potrzebę religii.

Idź i żyj dalej w przekonaniu, że ten ktoś u góry Cie trzyma przy życiu.

Co do tematu, nie chce mi się oglądać, nagrania na YouTube takie wiarygodne. Wszystko mogło być zmyślone, zmanipulowane, przerobione.

he?

Uczeń
Opublikowano

Po śmierci może sie okazać że nie ma po prostu nic i w takim układzie to każdy wierzący moze byc chory psychicznie wyciągasz pochopne wnioski

/Jestem Agnostykiem a ciekawą sprawą są te egzorcyzmy jakby ktoś miał jakieś ciekawsze nagrania albo ciekawostki o tym moze mi podesłać na pw

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

Co Ty za bzdury pleciesz ... Ryzyko opętania zależy tylko i wyłącznie od siebie i własnej bliskiej rodziny. Oglądanie jakichś filmików tego nie zpowoduje, co najwyżej wykorzystywanie tablicy quija, co stanowczo ODRADZAM!

Wszystko co z tym związane może na to wpłynąć.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Drogi ComeBack,

W każdym temacie w jakim się udzielasz, piszesz bezsensowne posty, które nie mają odniesienia w świecie rzeczywistym. Tak było w wielu tematach, których już nie mam siły wymieniać. W każdym z tym tematów, pod twoim postem, widnieją minimalnie dwie odpowiedzi, które prostują rzeczywistość. Apeluję więc do ciebie o to abyś nie pie***lił farmakluków i ogarnął się w końcu. Nie masz pojęcia o czym piszesz, a mimo to musisz wepchnąć gdzieś swój oderwany i bezsensowny post. Dziękuje i pozdrawiam !

Zwracam się z serdeczną prośbą do modów oraz adminów aby nie warnowali :)

Opublikowano

@UP

A wiesz, że tak na prawdę wskaźnikiem na tablicy quija poruszają ludzie? :)

Opublikowano

Do autora tematu "matka ćpie że wiesz?", nagrania mają gówno do autentyczności, a kto w nie wierzy ten kapeć tępy.

Opublikowano

no chyba ty

dla mnie chory to jesteś ty wierz w te bajki o bogach.

@top

filmik ciekawy ale moim zdaniem to bajeczki bardziej wierze w reinkarnacje(trafiamy w nowe losowe ciało tylko odrzucam koncepcie z bogiem ;d ) niż w opętania ;d

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

...

Serio w to wierzysz? Żyjemy w XXI wieku ... Istnieje Photoshop, programy do zmiany głosu oraz po prostu "Fotomontaż", tak więc dla osoby która umie to zrobić to żaden problem. Osobiście nie lubię wszelakich nagrań o Jezusie, Bogu czy też Demonach. Dziwnie się czuję oglądając to. Tak na prawdę gdy byłem na wakacjach z kolegą bawiliśmy się w kiblu w wywoływanie "Krwawej Marry" i ja to nagrywałem telefonem. Tak się fajnie złożyło, że na nagraniu zza drzwi ryj wychodzi, ale to inna historia ;x

Opublikowano

no chyba ty

dla mnie chory to jesteś ty wierz w te bajki o bogach.

@top

filmik ciekawy ale moim zdaniem to bajeczki bardziej wierze w reinkarnacje(trafiamy w nowe losowe ciało tylko odrzucam koncepcie z bogiem ;d ) niż w opętania ;d

Może i nie wierzysz w boga i szatana , ale oni wierzą w Ciebie pamietaj ,.

Opublikowano

Może i bajeczka może i nie ale jeżeli tak to znaczy że wszystkie inne filmy oparte na "faktach" to kłamstwo. Co do filmiku to oglądałem cały film i moim zdaniem przerażające jeżeli wieży się w boga. Co się tyczy wiary to jedno pytanie. Zakładamy że bóg istnieje i poświęcamy 1h tygodniowo np. na kościół i na modlitwę co zwiększa nasze szanse na zbawienie i to że będziemy żyć wiecznie, ale jeżeli nie chodzimy do kościoła i mamy w dupie boga to będziemy żyć wiecznie ale w cierpieniu. A teraz popatrzmy z 2 strony, nie wierzymy w boga i "marnujemy" tą 1h tygodniowo ale po śmierci niczego nie ma to nic prawie nie tracimy. A teraz mamy do wyboru zmarnować tą 1h tygodniowo czy żyć wiecznie w cierpieniu?? Wybór należy do ciebie :).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Może i bajeczka może i nie ale jeżeli tak to znaczy że wszystkie inne filmy oparte na "faktach" to kłamstwo. Co do filmiku to oglądałem cały film i moim zdaniem przerażające jeżeli wieży się w boga. Co się tyczy wiary to jedno pytanie. Zakładamy że bóg istnieje i poświęcamy 1h tygodniowo np. na kościół i na modlitwę co zwiększa nasze szanse na zbawienie i to że będziemy żyć wiecznie, ale jeżeli nie chodzimy do kościoła i mamy w dupie boga to będziemy żyć wiecznie ale w cierpieniu. A teraz popatrzmy z 2 strony, nie wierzymy w boga i "marnujemy" tą 1h tygodniowo ale po śmierci niczego nie ma to nic prawie nie tracimy. A teraz mamy do wyboru zmarnować tą 1h tygodniowo czy żyć wiecznie w cierpieniu?? Wybór należy do ciebie :).

no to piszę że idiota może odrzucić drogę do życia w raju .

widać że tu pełno ateistów , nie wiem w jakiej patologi żyjecie , osobiście nie znam ateisty .

Opublikowano

Comeback, to że jest radykalnym katolikiem, to nie znaczy że możesz tu nam swoje poglądy wciskać. Przypominam ci że internet to podmiot szatana, więc uciekaj od diabelskiej maszyny jaką jest komputer, bo ci dostęp do raju przepadnie.

Opublikowano

Napiszę coś od siebie według mnie ateizm to głupota... Od początku ludzkości ludzie w coś wierzyli. Mieli taką potrzebę chrześcijaństwo, mitologię i cała reszta ludzie przejrzyjcie na oczy. Jesteśmy ludźmi i mamy w naturze ciekawość więc dążymy do dowiedzenia się co jest po śmierci i chcemy wierzyć, że jest coś ponad nami. Ja np. jestem chrześcijaninem i wierze ale to wiara spowodowana miejscem mojego urodzenia. Przyswoili mi to wszystko itd... ale jeżeli miałbym wybierać to bardzo podoba mi się teoria wymiarowości mózgu i rzeczywistości (poczytajcie sobie o tym) podchodzi to pod magie, zahacza o chrześcijaństwo, kosmos, naukę i całą resztę bardzo rozległy temat ale łatwo można się dopatrzeć w tym większego sensu. Uważam również, że buddyzm jest bardzo ciekawą wiarą ponieważ podchodzi zarówno pod wymiarowość jak i reinkarnacje oraz stan Nirwany. W buddyźmie nie ma Boga jest Budda który jedynie założył wiarę i się go nie wyznaję a czci jego pamięć ponieważ jako pierwszy osiągnął stan Nirwany i nauczał innych jak do tego dojść (buddyzm wierzy w demony, ponieważ okiełznanie demona ma dać człowiekowi moc do osiągnięcia nirwany i otworzenia swojego umysłu--->czytaj o wymiarach). Nie tylko budda jest czczony ale również mnisi którzy osiągneli ten stan. Mogę powiedzieć, że buddyzm jest wiarą polegającą na wierze w samego siebie :) Te dwa poglądy bardzo mnie ciekawią ale z braku czasu nie zagłębiam się w nie za bardzo :/

Opublikowano

@2Up

Jeżeli wierzymy że jest szatan to i automatycznie wierzymy w boga a po drugie kim ty jesteś że możesz zabraniać innym wypowiadania się na dany temat? Żyjemy w wolnym kraju gdzie jest wolność słowa a co dopiero pisania i przedstawiania swoich poglądów w internecie :).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...