Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak najlepiej "spieniężyć" SM?

krychaj5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Posiadam od kolegi konto w Metinie ze smoczymi monetami w dużej ilości (ponad 3k :)).

W Metina już nie gram, i chciałbym te SM jakoś spieniężyć do PLN.

SM się nie da przerzucać między kontami, na metinie mało się znam (jutro wypytam kumpli, którzy grają/grali co o tym myślą) więc pytam jeszcze tutaj na forum.

Rozumiem, że jedyne wyjście to kupowanie rzeczy z item shopu i następnie sprzedawanie ich w yangach i potem z tym na allegro?

Podobno nie wszystkie rzeczy z IS da się tradować w grze, co mogę sprzedać/użyć w grze, żeby mieć jak najwięcej yangów?

Czy takie konto z postaciami 20+ level i tymi 3000+ SM ktoś by kupił? Z tego co się orientuję to rozsądna cena za tyle monet to jakieś 400 zł (i tak zaniżyłem)

pozdro i liczę na odpowiedzi

Opublikowano

za bardzo już tez nie gram ale wydaje mi sie że najlepiej by bylo postać z tymi sm na allegro czy gdzieś sprzedać, no albo poczekać aż wstawią do is kupony na sm(do handlu) i je posprzedawać w grze, bo reszty itemków nie warto kupować.

Opublikowano

A kiedy te kupony na SM się przeważnie pojawiają? Święta to wiadomo, a czy jest szansa, że gdzieś niedługo? ;p

Całe konto bym opylił? Są jeszcze tacy maniacy, którzy tyle by wydali na prawie puste konto z takim "bonusem" ?

Opublikowano

Na Allegro sprzedaj, lub jesli trafisz na możliwosc sellnięcia kuponow to kupuj bronie i sell na allegro.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

spróbuj to na allegro sprzedać jak ktoś kupuje np. za tyle sm a u ciebie będzie taniej to kupi a jak sie nie uda to pokombinuj w inny sposób

Opublikowano

Na allego sprzedaj, bądź kup bronie/zbroje co kol wiek i mozesz sprzedac tak smao na allegro ;).

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...