Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PBE aktualizacja Kha, Ziggs, Orianna...

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

będzie all nerf postaci i będę wszystkie takie jak były wcześniej bo po równo : )

też uważam ze mundo dostanie nerfa za dużo osób nim teraz gra chyba dzięki nowym masterką

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

Jak dla mnie spoko jak z nerfią Kha zixa i Kassadina. Były to takie denerwujące postacie które miały kosmiczny dmg... Co do orianny mojej main w sumie to zmienia się tylko, że nie będzie tarczą dawać Magic Ressistów. Jak dla mnie dobre nerfy ;)

bulwaaxd_eune_22_4_logo.png

Opublikowano

Kha Zixa uważam, za jednego z najlepiej wyważonych championów. Spójrzcie po statystykach na lolkingu - praktycznie na wszystkich poziomach gry jego winrate waha się w okolicach 50%. Dodanie przenikania przez jednostki i zwiększenie redukcji obrażeń na niewidzialności kosztem przeliczników (i niesamowitych 2 sekund redukcji cooldownu) wygląda jak coś mocno na siłę.

Nie wiem czyj pomysł to był. Tego nowego gościa który przyszedł z Blizzarda? Zapowiadał masę nerfów. Ciekawe, że to mniej więcej po jego dołączeniu do WoW gra zaczęła powoli tracić graczy. Jego stosunek do graczy wyglądał mniej więcej tak: rozmawiał, dyskutował, ale i tak zawsze wychodziło " że deweloper ma zawsze rację".

Może przesadzam w tym momencie. Już się uspokajam.
Ale serio - według mnie nerf niezrozumiały. To zabójca. Co powinien robić? Zabijać. Nowa taktyka Riotu? Rotacja championami od poziomu śmiecia do boskiego, po czym przeciętniak i ponownie śmieć. Dziękuję bardzo. Zobaczymy jak to będzie się rozwijać - wiele zmian zostało przecież wycofanych, lub nie było aż tak drastycznych.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...