Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PBE aktualizacja Kha, Ziggs, Orianna...

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże jaki syf... nerfią wszystko jak leci po kolei i mają wyebane, że to "zabójca"

Boli mnie też nerf Ziggsa, mój main -.-

Opublikowano

Co wg. oni robią z tymi postaciami...Wg. mnie powinni się zająć reworkami niektórych niegrywalnych champ'ów a nie doczepiać się kassadina,czy kha'zix'a.

Opublikowano

A mnie ciesza te nerfy, nienawidze ziggsa na midzie, kass jest w chuj op i to jest insta banned na rankedach, kha potrafi sam zjechac 5 przy odrobinie szczescia wiec tez dobry nerf.

Zmiany u Xeratha ciesza.

Stawiam ze nastepne postacie do nerfienia to Vi, Lucian, Dr Mundo.

sstwc.jpg

Opublikowano

Nerf dla kassadina nie słuszny teraz będzie usseles z Q 0 dmg i weź tu coś zrób 150 dmg ? prosze no chyba, że będzie miał 100% przelicznika ap a tak to kassadin to free kill..

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

Opublikowano

Ale z nerfem Kassadina to się nie patyczkowali, ogromny nerf. Mnie to cieszy, ponieważ na nażartego Kassę nie działało NIC. Gdyby nie miał silence'a przy takim dmg to jeszcze ujdzie; ale ze względu na ogromny dmg + uciszenie = zbyt potężne :)

Aczkolwiek Ziggsowi nie smniejszyli bezpośrednio dmg, więc nie jest tak źle.

Nerf Kha Zixa bez sensu..

Opublikowano

Brawo Riot! W końcu będzie dało się wyjść z bombek ziggs'a, bo przedtem, gdy ziggs miał sporego feeda to bez spalenia flasha/jakiegoś dasha wpadnięcie w "bombki" grając ap lub ad carry zbijało koło 1/3 hp, co przy obecności ów ziggsa kończyło się najczęściej śmiercią. Szkoda mi tylko ori, bo powoli ją mainuję:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Heh kha no narascie ! Fajny balans , według mnie powinni mu zmienić ulta na 1 użycie z CD 8s i reset po killu . Byłby świetny. Skarnerze fajny teraz , spory zasięg E , ale no chyba dali po dupie z 14s cd... Fajnie teraz czai się kassadin , oslabili lanning , wzmocnili combo , super ;D . xerath niezły zasięg na 3lv ulti , widzę te ks smoka/barona , nikąd xD zajebiste , będę mógł gankowac bota / topa ,praktycznie nie ruszając się z mida xD

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

• Taste Their Fear ( Q ) obrażenia zredukowane do 50/80/110/140/170 z 70/100/130/160/190
  • EwoluowaneEnlarged Claws ( Q ) % obrażenia zredukowane do 6% z 8%.

WTF?

Pewnie ten nowy zjeb co go zatrudnili psuję rozgrywkę innym.

• Kha jest dobry tak jak jest teraz.....
  • Czeski film.....
Opublikowano

Kurwa, po raz drugi wracają do tego samego na Ziggsie:

Hexplosive Minefield ( E ) Przeciwnicy, którzy wpadną na minę, otrzymują tylko 40% obrażeń od kolejnych ładunków.

Czy ja wiem czy takie okropne nerfy, koszt many podnieśli na Q bo miał za mocny harash w early jak i w lategame. U khazika moim zdaniem dobry nerf, aczkolwiek nie taki przesadzony. Kassadinowi zmniejszyli basic dmg z Q-E ale za to W jest buffnięte.

Nerfo-buffy o tak powiem.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Nie mają powodu nerfić mundo, poprostu stał się on popularny, bo topka go sprawdziła na topie i okazało się że jest poprostu dobry, ale nie broken.

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Kadsadin to teraz będzie takie dziadostwo bez "zahnoyi"?... Najpierw buffy potem nerfy. Będzie miał 0 harashu bo z aa padnie w early.

kha to samo. Już teraz wysiadal a co dopiero teraz.

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Niedługo RIOT znerfi itemy, bo są zbyt tanie i gold jest OP. Tym się właśnie różni Dota od LoLa, w Docie buffują wszystko, żeby 1 skill potrafił zabić. W LoLu trzeba pomyśleć, żeby zrobić DMG i przy okazji użyć wszystkich skilli + summonerów. Po za tym to PBE, wszystko się może zmienić więc przestańcie beczeć.

Kha zasługiwał na nerfa tak czy inaczej, mimo, że jest asasynem potrafił wrócić do gry mając 0/7 bez najmniejszego problemu.

To, że ludzie nie potrafili zabić Kassadina na linii, to ich wina, że spieprzyli całą grę. Kassadin nie jest wcale taki silny.

Ziggs jest w najlepszym porządku, ma być mały i wkurwiający jak to yordle. Więc nie rozumiem zaangażowania tutaj RIOTu. Ziggs jest taki jaki ma być.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ale najbardziej chyba dziwię się, że ruszają Oriannę - jest jedną z najlepiej zbalansowanych postaci w tej grze..

Opublikowano

Wszystko dobre oprócz ori i kha, przecież kha to zabójca, jego zadanie właśnie na tym polega żeby zabijać 0_o

Zabolało mnie to (kha to mój 2 ulubiony champ):

• Taste Their Fear ( Q ) obrażenia zredukowane do 50/80/110/140/170 z 70/100/130/160/190
  • EwoluowaneEnlarged Claws ( Q ) % obrażenia zredukowane do 6% z 8%.

Ejjejej a co do tego 2-giego to kiedyś buffowali z 6% na 8%, teraz z 8% na 6%, czyli powrót na stare śmiecie (przed nerfem W i buffem Q miał na Q 6%)

928011413476457403957.png

Opublikowano

I w tym momencie jedynym nieznerfionym assassinem został Talon ;_;

A nerf Ziggsa zasłużony, dobrze jednak, że mu dmg nie znerfili - zwiększenie manacostu na pewno odniesie jakiś skutek.

Opublikowano

A mnie ciesza te nerfy, nienawidze ziggsa na midzie, kass jest w chuj op i to jest insta banned na rankedach, kha potrafi sam zjechac 5 przy odrobinie szczescia wiec tez dobry nerf.

Zmiany u Xeratha ciesza.

Zgadzam się całkowicie, Kha, Kass i Ziggs zdecydowanie zasługują na nerfy imo.

Kha lekko feedniety trzaska chory dmg, Ziggs ma ogromny zasięg, i bardzo niskie cooldowny, nie lubię tego też :\

A Kassadin? Dawno go nie widziałem, bo ciągle zbanowany jest.

Opublikowano

Kha dostał za mocno po q, powinni zmienić escape bo to go czyni op. Jedna z moich midow jest właśnie ori, ten nerf zbytnio jej nie skreślił z topki, ale IMO jest trochę op q+w na enemy to praktycznie pol HP w każdej fazie gry. Do nerfa widzę jeszcze kayle q 100% AP + e + lichbane soo op

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zmiany u Xeratha ciesza.

ta.... kass bedzie jeszcze szybciej zabijac, ale problem na lini bedzie miec wieksze

ciesza mnie te nerfy, tylko te postacie widze na zawodowej scenie, jak i w soloq

nareszczcie

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...