Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlot DriftNight

KoXTuro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drift Night

Witam wam drodzy kierowcy , chce was zaprosić na zlot Drift który odbędzie się w sobotę lub niedzielę (do uzgodnienia w ankiecie) w godzinach wieczornych ok. godziny 20 (zostanie dokładnie ustalona w piątek ). Zlot ma na celu spędzenie miło czasu na Driftingu , rozmowie , oraz zrobieniu kilku ładnych zdjęć :).

Podstawowe Informacje

1.Gdzie się Spotykamy ?

Spotykamy się w tym o to miejscu :

post-286608-0-07760000-1389817666.jpg

Dlaczego tu ?

Ponieważ jest to koniec/początek jednej z najlepszych tras do drifotwania w NFS:WORLD

2.Jak Driftować ?

Dla początkujących polecam trainer od DarkTeam'u który można pobrać z ich strony ,nazywa się on DrifTTrainer v0.6

3.Jaki samochód ?

Bawię się w driftowanie w NFS:W już od pewnego czasu i zdążyłem już przetestować sporą masę samochodów pod tym względem. Najważniejsze jest to by samochód miał w miarę przyspieszenie oraz by wpadał w poślizg , poniżej umieszcze listę samochodów które przetestowałem i wg. mnie nadają się do driftu :

Ford Mustang Boss 302'12

Ford Mustang Boss 302'69

Wszystkie BMW z wyjątkiem Z4 oraz M6 Conwertable

Audi R8 Cuope 5.2 FSI Quattro

Wszystkie Chevrolet Corvetta oraz Camaro ZL1

Ford GT

Mazda RX-8 i RX8'09

Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition

Wszystkie nissany z serii GT-R

Ponitac Firebiro Formula

Wszystkie Shelby oraz Subaru

Mam nadzieję że posiadacie jakiś z tych samochodów bo one dla mnie są najlepsze do driftowania , nie zmienia to jednak faktu że możecie równie dobrze innymi samochodami driftować , bo jak to mówią , każdy ma własny gust , wy tylko musicie go sprawdzić :)

4. Gdzie uczuć się driftować ?

Ja osobiście polecam 2 miejsca:

post-286608-0-39998000-1389819671_thumb.jpg

Kolorem czerwonym zaznaczyłem miejsce które polecam do nauki przy pomocy Trainera , zaś zielonym(pole golfowe) miejsce w którym można uczyć się bez , lecz jest to bardzo trudne ponieważ jest tam "sztuczny poślizg" na którym idzie nawabić się uczucia które nie sprawdza się na normalnych drogach.

Od siebie:

1.Postaram się ogarnąć jakiś kanał na TS na czas zlotu.

Kanał już ogarnięty.

2.Pomyślę nad jakimś konkursem na najlepszą fotkę z zlotu (chodzi mi o drift).

3.Wszelkie pytania/problemy proszę kierować na PW do mnie , a z chęcią pomogę :).

Mam nadzieję że na zlocie pojawi się kilka osób którym podoba lub spodoba się jazda bardziej bokiem w NFS:W :)

Osoby chętne w udziale proszę o poinformowanie mnie tym w komentarzu lub na PW , prosił bym również o podanie nicku z gry :)

Temat będę aktualizował na bieżąco.

Linki:

Jak dobierać części do samochodów :

DrifTTrainer v0.6 : http://www.mpcforum.pl/topic/1094688-301113-drift-trainer-v06/

Oczywiście serwer Apex-Eu

Zlot odbędzie się jutro w sobotę o godzinie 20 , do zobaczenia :)

Pozdrawiam FeBeK

Opublikowano

z chęcią wezme udział w tym zlocie moja nazwa w grze to: bartex891 tylko nie wiem na jakim serwerze to sie odbedzie,ja gram na apex eu ^_^

toyote supre tez polecam do driftu szału zabardzo nie robi ale jak już wejdzie w drift to sie ładnie trzyma i da sie opanowac a jak sie go opanuje to nawet długo jedzie bokiem

Opublikowano

Ale jak wejdzie jeden frajer i Was zraportuje to wszyscy załapiecie bana, warto? ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

za co bana ? DriftTrainer nie jest w żaden sposób wykrywalny :)

po za tym nie każdy musi go używać :)

Od razu widać że ktoś używa tego bota.

Btw:1389899190-U638107.png 74 osoby O_o

Opublikowano

taka informacja , śmigam na tym "Hacku" już trochę czas , nie słyszałem jeszcze by ktokolwiek dostał za niego bana , po za tym masa ludzi na tym śmiga na tej trasie. No ale jeśli ktos się boi , to nie namawiam :)

Opublikowano

Postaram się pojawić, ale niczego nie obiecuję szczególnie jeśli to będzie sobota przed 21 :P

I na życzenie, o ile będę, Corvette ZR1 na, dosłownie, polskich flagach i kolorach :D

BTW nick PATRYKK53 :D

Opublikowano

Chętnie wezmę udział w tym zlocie :D Będzie fajna atmosfera, zabawa oraz taka tyci rywalizacja aby zobaczyć kto lepszy :D

Mój nick w grze: WruTV

Opublikowano

Drift Night

Witam wam drodzy kierowcy , chce was zaprosić na zlot Drift który odbędzie się w sobotę lub niedzielę (do uzgodnienia w ankiecie) w godzinach wieczornych ok. godziny 20 (zostanie dokładnie ustalona w piątek ). Zlot ma na celu spędzenie miło czasu na Driftingu , rozmowie , oraz zrobieniu kilku ładnych zdjęć :).

Podstawowe Informacje

1.Gdzie się Spotykamy ?

Spotykamy się w tym o to miejscu :

attachicon.gifnfsw484.jpg

Dlaczego tu ?

Ponieważ jest to koniec/początek jednej z najlepszych tras do drifotwania w NFS:WORLD

2.Jak Driftować ?

Dla początkujących polecam trainer od DarkTeam'u który można pobrać z ich strony ,nazywa się on DrifTTrainer v0.6

3.Jaki samochód ?

Bawię się w driftowanie w NFS:W już od pewnego czasu i zdążyłem już przetestować sporą masę samochodów pod tym względem. Najważniejsze jest to by samochód miał w miarę przyspieszenie oraz by wpadał w poślizg , poniżej umieszcze listę samochodów które przetestowałem i wg. mnie nadają się do driftu :

Ford Mustang Boss 302'12

Ford Mustang Boss 302'69

Wszystkie BMW z wyjątkiem Z4 oraz M6 Conwertable

Audi R8 Cuope 5.2 FSI Quattro

Wszystkie Chevrolet Corvetta oraz Camaro ZL1

Ford GT

Mazda RX-8 i RX8'09

Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition

Wszystkie nissany z serii GT-R

Ponitac Firebiro Formula

Wszystkie Shelby oraz Subaru

Mam nadzieję że posiadacie jakiś z tych samochodów bo one dla mnie są najlepsze do driftowania , nie zmienia to jednak faktu że możecie równie dobrze innymi samochodami driftować , bo jak to mówią , każdy ma własny gust , wy tylko musicie go sprawdzić :)

4. Gdzie uczuć się driftować ?

Ja osobiście polecam 2 miejsca:

attachicon.gifkf90M.jpg

Kolorem czerwonym zaznaczyłem miejsce które polecam do nauki przy pomocy Trainera , zaś zielonym(pole golfowe) miejsce w którym można uczyć się bez , lecz jest to bardzo trudne ponieważ jest tam "sztuczny poślizg" na którym idzie nawabić się uczucia które nie sprawdza się na normalnych drogach.

Od siebie:

1.Postaram się ogarnąć jakiś kanał na TS na czas zlotu.

Kanał już ogarnięty.

2.Pomyślę nad jakimś konkursem na najlepszą fotkę z zlotu (chodzi mi o drift).

3.Wszelkie pytania/problemy proszę kierować na PW do mnie , a z chęcią pomogę :).

Mam nadzieję że na zlocie pojawi się kilka osób którym podoba lub spodoba się jazda bardziej bokiem w NFS:W :)

Osoby chętne w udziale proszę o poinformowanie mnie tym w komentarzu lub na PW , prosił bym również o podanie nicku z gry :)

Temat będę aktualizował na bieżąco.

Linki:

Jak dobierać części do samochodów :

DrifTTrainer v0.6 : http://www.mpcforum.pl/topic/1094688-301113-drift-trainer-v06/

Oczywiście serwer Apex-Eu

ja wezne z moim kolegą

Pozdrawiam FeBeK

Opublikowano

Jak wynika z ankiety zlot odbędzie sie w sobotę o godzinie 20 :) do zobaczenia .

Na pewno wpadnę moim Nissanem GTR.

Jeżeli ktoś by chciał już dzisiaj potrenować to zapraszam po 22 w wyznaczone miejsce.

Mój nick: ICAS93

Opublikowano

kto by chciał pojezdzić/poćwiczyć dzis to zapraszam ok godziny 21.30-22.00 w wyznaczone miejsce , mój nic to Febek , kto może niech wyśle zaproszenie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...