Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma sensu tego udostępniania tutaj, mogłeś na tym ""zarobić"", niż udostępniać, no ale jak chcesz, mapa jest Ok.

Jak mógł zarobić jak już zostało to udostępnione (klient resthea)

Btw chamstwo w Polsce to podobno standard.

517981403547547309333.jpeg

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Specjalista
Opublikowano

Mapa bardzo ładna i co ważne przyda się w choj,mało widziałem map 12x12 dlatego wielki plus dla Cb.

Musiałeś się napracować,i za to się należy chociaż ten plus.

Pozdrawiam za zarazem dziękuje za mapkę :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Wow, piękna praca.Chciałbym zobaczyć ja na jakimś serwerze... Nadaje się do wielu rzeczy ;D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Zią mega propsy za mapę, ale jest niestety jeden szkopuł. Mapy większe niż 8x8 ( pustynia) potrafią dość mocno obciążyć komputer, szczególnie słabsze maszyny. Lecz mimo to naprawdę epicka mapa :)

Opublikowano

Zią mega propsy za mapę, ale jest niestety jeden szkopuł. Mapy większe niż 8x8 ( pustynia) potrafią dość mocno obciążyć komputer, szczególnie słabsze maszyny. Lecz mimo to naprawdę epicka mapa :)

Wtedy dodaje się osobną funkcję ładowania do pamięci tekstur oraz modeli pod odpowiednią mapę i problem znika.

Dużo osób narzeka na wielkość mapy a tak naprawdę duże mapy są bardzo fajne bo przy dużej ilości graczy każdy znajdzie kąt dla siebie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Wtedy dodaje się osobną funkcję ładowania do pamięci tekstur oraz modeli pod odpowiednią mapę i problem znika.

Dużo osób narzeka na wielkość mapy a tak naprawdę duże mapy są bardzo fajne bo przy dużej ilości graczy każdy znajdzie kąt dla siebie.

Do tego na Śródziemiu jest ogrom expowisk, każdy kto doda i oglądnie w grze będzie mile zaskoczony. Dodać do tego jeszcze z 5 skyboxów na mapę oraz poprawioną grafikę i gra wygląda świetnie na takiej mapie!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie pytanie, jest w tym podgląd minimapy? Tzn. chodzi mi o mapkę pod klawiszem "M" ? :) 

4692787228.png

Opublikowano

Mapka całkiem spoko tylko jest problem 12x12 do czego to wykorzystać ?

Na Expowisko chyba trochę przy duża ;)

Macie jakieś pomysły?

Opublikowano

Super mapa! Mam nawet pomysł jak ja wykorzystać :P

Zostawiam plusa, moze zrobisz jakieś nowe fryzy, pety, bronie, mounty ? xD

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Reupa nie będzie // Nie bawię się już w tą denną grę - sorry, są ciekawsze rzeczy, które w zawodzie się przydadzą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...