Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, udostępniam Wam dzisiaj moją autorską mapę Śródziemie. Mapa prawdopodobnie już wyciekła, ale wolę dać ją sam niż żeby moja mapka latała bez praw.

https://mega.co.nz/#!44tT0BqQ!Rbbb23LoJi6HFywG6SPb_2a8UFY4FQjs4VmotcXcdCA
https://www.virustotal.com/pl/file/7eb1268e0740c2ffce1ec94c5d34de71e0cba2365fc106f3e3a0c7ed16db1ffe/analysis/1389819180/
Jak wygląda?
minimapa_poprawiona.png

Potrzebujesz czegoś co udoskonali wygląd Twojego serwera? Serdecznie zapraszamy.
GG: 31175571

o3tw.png
  • Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno podstawowe pytanie

Po co?

Ponieważ wolę żeby była udostępniona przez autora, a nie przez wydymiona który kilka dni temu link podawał -.-

Opublikowano

Ja chce być w Credits, bo poprawiałem minimapę..

Najlepsza mapa która wyszła spod twojej ręki - najlepsza mapa jaką widziałem w ogóle.

sygnatura2.png

Opublikowano

Treen, świetna robota. Pierwszy raz widzę tak dobrze zrobioną mapę, tak bardzo szczegółowo zadbaną ;)

Można było się tego po Tobie spodziewać ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ponieważ wolę żeby była udostępniona przez autora, a nie przez wydymiona który kilka dni temu link podawał -.-

W sumie racja, lecz teraz pewnie ta mapa będzie na każdym serwerze "bo nowa". Nie ważne, czy będzie pasowała do konkretnego serweram bo grunt, że nowa więc połowa musi ją mieć :D. Trochę to smutne, lecz prawdziwe. Za mapkę wielki szacun, bo jest ładna - ja akurat do map nie mam cierpliwości :P. Oczywiście jej nie wykorzystam, zwłaszcza, ze kwestię map już zostawiłem za sobą i nie chciałoby mi się już do tego wracać.

Opublikowano

Nie ma sensu tego udostępniania tutaj, mogłeś na tym ""zarobić"", niż udostępniać, no ale jak chcesz, mapa jest Ok.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...