Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna i jej dziwny sms o.O

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak tak hmm jak to powiedzieć pewna dziewczyna szalała na moim punkcie itd i jesteśmy razem i nagle tak dziwnego sms od niej dostałem że o.O "Nie chce mi się z tobą pisać hej" następny "Daj mi spokój" nie umiem jej zrozumieć o.O może jest jakaś dziewczyna tutaj? sama ciągle pisała pierwsza a nagle takie coś :/

@ps Wolę pytać anonimowych osób przez internet niż z bliskimi ich zamartwiać moimi problemami ;/

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie prawiłeś jej komplementów to teraz masz :v

Nie no, a tak na serio to może powiedziałeś coś nie tak w jej obecności? Bo taka nagła zmiana zachowania raczej musiała mieć jakiś powód.

Opublikowano

Co ty odpierdalasz ,jak Ci mówi że masz ją podexpić to expisz a nie lansujesz się po m1. Teraz żałuj

Odczekaj parę dni ,może ma okres,lub coś innego jak to przypada na dziewczęce humorki ,lub przyjaciółka zabrała jej telefon lub coś innego :]

Jak nie przejdzie ,to pójdź ,pojedź ,przeteleportuj się do niej i zapytaj o co chodzi.

Pozdro.

[czekam na lajki biczys]

1388964106-U305854.png

Opublikowano

No tak tak hmm jak to powiedzieć pewna dziewczyna szalała na moim punkcie itd i jesteśmy razem i nagle tak dziwnego sms od niej dostałem że o.O "Nie chce mi się z tobą pisać hej" następny "Daj mi spokój" nie umiem jej zrozumieć o.O może jest jakaś dziewczyna tutaj? sama ciągle pisała pierwsza a nagle takie coś :/

@ps Wolę pytać anonimowych osób przez internet niż z bliskimi ich zamartwiać moimi problemami ;/

kurwa tracę swój w chuj cenny czas na takie tematy, idź sobie babcię zamartwiaj tematami, że rzuciła cię chujowa szmula przez smsa, przegrałeś życie, ema

Opublikowano

Ja dyktowałem koleżance jak ma pisać jakiemuś typowi, co się jej zaleca, zdziwiony był na smsa "sorry nie zaruchasz" xD

Jak tak pisała, to jej się pewnie nie chciało pisać poprostu.

Opublikowano

Może jej zazdrosna koleżanka naopowiadała o Tobie głupot i teraz się do Ciebie zraziła? Dobra, za dużo podstawówki. Idź do niej i się spytaj o co chodzi, a nie sms'y.

Opublikowano

Dziewczyny to takie istoty, przez które faceci najczęściej wpadają w depresje.

Moja rada? Lej na to...

A może to jest na odwrót? Może to faceci są debilami, którzy mają wszystko w dupie, nic ich nie obchodzi poza nimi samymi i nie potrafią zrozumieć sytuacji lub chociaż drobnej sugestii? Może to właśnie biedne kobiety wpadają przez takich ciuli w depresję bo wybierają sobie właśnie debili na wybranków. Boże ile to już wypowiedzi gdzie są oczerniane kobiety i ich usposobienie! A do cycka to każdy by chciał się przytulić ^^

o.O może jest jakaś dziewczyna tutaj?

No jestem ja.

Myślę że się obraziła na Ciebie ale o co i dlaczego to musisz sam się dowiedzieć.

Poczekaj aż się okres skończy to sama przyjdzie. Przynajmniej ja tak robię xD

Opublikowano

A może to jest na odwrót? Może to faceci są debilami, którzy mają wszystko w dupie, nic ich nie obchodzi poza nimi samymi i nie potrafią zrozumieć sytuacji lub chociaż drobnej sugestii? Może to właśnie biedne kobiety wpadają przez takich ciuli w depresję bo wybierają sobie właśnie debili na wybranków. Boże ile to już wypowiedzi gdzie są oczerniane kobiety i ich usposobienie! A do cycka to każdy by chciał się przytulić ^^

Wybacz, ale faceci też są oczerniani i jakoś nie robię z tego powodu już problemów. A powiem ci więcej, bo kiedyś też starałem się o względny pewnej dziewczyny. A że wyszło jak wyszło to już inna sprawa. Może i jestem ciulem czy debilem jak to powiedziałaś, ale sam też przez kobiety trochę przeżyłem, i nie mówię że to całkowicie ich wina bo moja też.

Dobra zabrzmiało emocjonalnie trochę, ale chciałem na spokojnie. :)

Opublikowano

No jestem ja.

Myślę że się obraziła na Ciebie ale o co i dlaczego to musisz sam się dowiedzieć.

Poczekaj aż się okres skończy to sama przyjdzie. Przynajmniej ja tak robię xD

Ej ej! Nie ochlap nas okresem

Opublikowano

Widać ze jest pusta jak bęben maszyny losującej przed zwolnieniem maszyny.Nic nie poradzisz.

Jak się próbuje ripostować, to się nie odpierd*la takich błędów.

Zadzwoń, spytaj się co się stało etc., o ile się nie powiesiła. Czy coś.

Opublikowano

Stawiacie bardzo ciekawe teorie spiskowe. Okres, okresem, a rozmowa jest rozmową. Idź do niej z rana czy po szkole i na spokojnie wyjaśnijcie sobie wszystko, bo wysyłanie do niej sms'ów z wyjaśnieniem nic nie da, a pogarsza tylko sytuację. Z jej sms'ów wynika, że nie ma ochoty na rozmowę (nie wiadomo czy jest to na stałe czy przejściowe, dlatego musisz to wyjaśnić). Jeżeli nie chce być już z Tobą to Ci to powie, a Ty sobie pójdziesz do domu poekspić w LoL'a i tyle :D. Czekam na PW jak się sprawa zakończyła :ninja:.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...