Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem ze zmianami 1-5 b ! Metin2 PLIKI TERENZO HELP !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie .

Mam pewien mały problem z moim serwerem metin2 na plikach terenzo .. Otóż dokładnie mam problem ze zmiankami 1-5 bonów. Ja jako Game Master <GM> Mogę sobie zmieniać ciągle bony , a gracze na moim serwerze nie mogą zmieniać bonów (muszą odczekać 10 minut ..) Ja rozumiem mogą odczekać 1 minute, ale nie 10 .. Już miałem pare skarg na ten temat . Zdecydowałem się usunąć to jakoś, ale nie wiem jak się za to zabrać .. Może wiecie coś na ten temat i byście mogli w jakiś sposób mi się z tym problemem uporać .. Z góry dziękuje serdecznie i proszę o jak najszybszy kontakt.. Jest to dla mnie naprawde ważne . ;p

Opublikowano

jest to game r34083 tez mam problem z tym ze co 10min probowalem wszystkie dify (mpc + epvp + inforge)

Dam limit za dobre i czyste game (nie liczac tego difa na zmianki)

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

Właśnie do Terenza pisałem i on mi napisał, że to sprawa "diffu" nie ogarniam o co mu chodziło więc napisałem do niego po raz kolejny ale on chwilowo nie odpisuje ... Jeżeliby ktoś wiedział co i jak to prosze o pw do mnie :P

Dokładnie napisał tak :

"siema, możesz wgrać diff, który usuwa ten czas."

Opublikowano

Mam błąd podczas łączenia się z serwerem dzięki temu game . :/

po zmienieniu game na stare dalej blad laczenia :( cos ty mi dal ;p

Ustaw proporties czy jakoś tak na 777 (powinno działać)

Ewentualnie masz jeszcze moje game (nie było NIC zmieniane - też od plikach terenzo) :

http://speedy.sh/QRFuZ/game

Opublikowano

Boze wystarczylo difa wgrac na zmianki nie wiem dlaczego taki spam w temacie

Podaj program jakim to zdiffować :) (JachuPL programem nie działa - przynajmniej u mnie) .

Albo jakbyś mógł, to pobierz to :

xxx

i do tego game-a dodaj, żeby zmiana była co sekunde.

Następnie dodaj to np. na speedyshare i udostępnij linka.

Z góry dzięki . ^^

Opublikowano

Jesli wgrywacie czyste game r34., to musicie wgrac difa, ktory przedluza czas licencji.

Po prostu teraz macie "blad polaczenia..", bo game w ogole sie nie wlaczylo.

To co zrobić, żeby się włączyło ?

Opublikowano

Temat do zamknięcia. Rozwiązałem już ten problem sam szperając na necie ;p Dzięki wszystkim użytkownikom za chęci.

Troche też i wy mi pomogliście :)

Jak to zrobiłem ? Poszukałem dokładnie diffów na moje game <wcześniej tego nie zrobiłem ;x> i po prostu zdiffowałem to game, zresetowałem konsole dodałem nowe game do filezilli i uruchomiłem serwa . Zadziałało .

:D Ide jeszcze pomóc jednej osobie, która też ma z tym problem :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...