Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bardziej bezpieczny fishbot na PL

Mogiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

szukam tutaj jakiegoś bardziej bezpiecznego fishbota.. Używając kilka miesięcy temu kamermoda ban zwykle po paru godzinach był..

Ostatnio używałem dopiero co pobranego kamermoda (nowa wersja) z fishbotem, łowiłem cały dzień jakos co godzinę/pół zmieniając miejsce, zostawiłem na 5 godzin w nocy.. ban pojawił się kiedy około 06 rano chciałem jeszcze na pół godziny zostawić.

Nie mam pojęcia czy to ban od gma (akurat nie siedziałem przy kompie) czy automat. Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym nowym kamermodem? Bo jeżeli to nie był ban z automatu to będę kamermoda używał

Ewentualnie, ktoś ma jakiegoś fishbota za który nie poleci ban z automatu po chwili?

Opublikowano

wkleiłem do folderu z grą, kiedy próbuje uruchomić przez python loader wyskakuje błąd "this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way..." i wywala grę.

Opublikowano

No jak pisałem musisz użyć BP aby nie było błędu

chodzi o to że nie wiem czym jest BP i jak tego użyć, nie za bardzo znam się na tej metinowej terminologii

Opublikowano

pobrałem tego bypassa. Jeżeli instaluje przed włączeniem gry to hackshield i tak się instaluje. Kiedy już jestem w grze i zainstaluje to bypass kasuje pliki hs poza asc,3n,ehsvc,hshield,v3pro32s

A kiedy próbuję włączyć fishbota wybierając fishingbot w m2PythonLoader po naciśnięciu run i tak wyskakuje ten sam błąd..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...