Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 gry używane.

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Czy można na ps3 grać na używanych grach ? Są tam jakieś kody które pozwalają grać po sieci czy każdy kto ma ps3 będzie mógł grać na jednej i tej samej grze po multi np. bf4 ? Warto kupować używki czy lepiej nowe ?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Można grać na używanych, co prawda jeśli jakaś gra wymaga Online Pass to już nie pograsz sobie na multi kupując używkę. Takiego OP w razie czego musiał byś kupić w PS Store, koszt to zazwyczaj 29-39zł.

W BF4 i resztę gier od EA możesz ze spokojem kupować używane, w zeszłym roku EA zrezygnowało z przepustek sieciowych i nie są już one wymagane do grania po sieci. Nawet te gry które je wymagały już nie wołają o OP, a jeśli się zdarzy, że jakaś gra będzie krzyczeć to w PS Store są one za darmo do pobrania.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Można grać na używanych, co prawda jeśli jakaś gra wymaga Online Pass to już nie pograsz sobie na multi kupując używkę. Takiego OP w razie czego musiał byś kupić w PS Store, koszt to zazwyczaj 29-39zł.

W BF4 i resztę gier od EA możesz ze spokojem kupować używane, w zeszłym roku EA zrezygnowało z przepustek sieciowych i nie są już one wymagane do grania po sieci. Nawet te gry które je wymagały już nie wołają o OP, a jeśli się zdarzy, że jakaś gra będzie krzyczeć to w PS Store są one za darmo do pobrania.

No ok, jeśli kupię używanego bf4 to jeśli poprzedni właściciel grał w multi to ja będę zaczynał od 0 tak ? Bo jeśli lvl itp. są przypisywane do gry to wolę nową.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Wszystkie osiągnięcia zapisywane są na profilu użytkownika bądź serwerach gry jeśli chodzi o grę online. Żadne dane nie zapisują się na płycie bo jest to niemożliwe.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Wszystkie osiągnięcia zapisywane są na profilu użytkownika bądź serwerach gry jeśli chodzi o grę online. Żadne dane nie zapisują się na płycie bo jest to niemożliwe.

No w sumie to było głupie pytanie, ale chciałem się upewnić :) Dzięki za odpowiedź, można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...