Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ta aukcja moze byc?

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry ? Za 17zł jest wystarczający, wysyła czysty i wyraźny sygnał. Będzie go musiał jedynie nie kłaść dalej niż paredziesiąt cm. Jak chcesz, możesz sobie kupić jakiś na stojaczku, za 20zł, też będzie. Ja mam np za 1zł, kupowany na giełdzie, jakieś niemieckiej firmy i sprawdza się lepiej niż kupiony wcześniej badziew z natec-a za kilkadziesiąt złotych...

Opublikowano

na razie i tak kupie same sluchawki, bo duzo przez mikro nie gadam wiec wiesz, te beda dobre? zamowie

http://allegro.pl/superlux-hd681-sluchawki-dynamiczne-oryginal-i3863274817.html#tabsAnchor

chce z allegro dlatego ze chcialbym przesylke kurierska pobraniowa, ale niepokoi mnie troche ten mikrofon a jakies inne sluchawki z wbudowanym polecasz?

Opublikowano

Jak chcesz. Ja bym wziął HD681 Evo V2, bo są nowsze i troszkę lepiej wykonane. Niestety po roku użytkowaniu HD681, nie wyglądają tak jak powinny, mimo że o nie dbam. Opaska podtrzymująca popękała, tak samo jak pady na nausznicach. W Evo V2 jest to mądrzej rozwiązane.

Jeżeli bym brał, to nie z allegro, ale z jakiegoś sklepiku audio.

http://www.ceneo.pl/6307794

Opublikowano

tak tylko ze hd681 evo v2 nie znajde za 140 zl + mikro z przesylka, a nie chce wiecej wydawac chcialem nawet mniej ale te moje dlugoletnie sie juz psuja i sa poklejone

Opublikowano

No nie znajdziesz, bo jest to towar lepszy i nowszy. Ale jak nie masz kasy, to nie kupuj.

Mówiłeś, że na razie bez mikro wytrzymasz ?

Opublikowano

Evo V2, nie sprzedają z mikro, a minimalna cena to 170zł.

HD681 masz bez mikro i z mikro i oscyluje w granicach 100zł.

Opublikowano

chyba mnie przekonales... a te nauszniki nie sa za duze? bo takie duze mi sie wydaja, ty je masz tak? jak sie do gier sprawuja cos typu cs, bf? w bfa ciagle gram

Opublikowano

Nausznice przykrywają całe uszy. W Evo są dwie pary, i są one trwalsze niż w HD681. Nie wytłumiają one jednak całości, bo to jednak konstrukcja pół-otwarta. Do gier ? Dość dobrze. Mi w NFS wszystkie silniczki chodzą z głębią i pełnia basu, w CS:GO kroki oraz strzały słychać z dala, także nie ma problemu z orientowaniem się. Tak to nie powiem, bo nie gram zbytnio ;) Jednak gdy słucham muzyki, to jestem w pełni zadowolony. Są na prawdę genialne i zmiatają konkurencje w swojej półce cenowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...