Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ta aukcja moze byc?

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up, przypatrz się, mikrofon jest na kablu, problem w tym że to oddzielny produkt który tutaj dostajesz do zestawu wraz ze słuchawkami.

Opublikowano

To nie są słuchawki dla graczy, dlatego nie ma mikro. Jednak ten zestawik wypada bardzo ładnie, jak na tak niski przedział cenowy :)

Opublikowano

Słuchawki to słuchawki, a mikrofon to mikrofon... Może i dla graczy jest to wygodne, ale moim zdaniem burzy idee słuchawek.

Poza tym nie musisz się bawić, bo masz tam komplet. (link u do sklepu u góry)

Opublikowano

To żeś zażartował. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

możesz wierzyć lub nie ale to jedna z moich ulubionych firm produkujących tego typu rzeczy wiec mam pełne zaufanie do tej firmy

specyfikacji jest moim zdaniem dobra za taką cenę bo jak widziałem creativa za 149zł z gorsza speckę od tych to aż żal dupę ściska ;c

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

możesz wierzyć lub nie ale to jedna z moich ulubionych firm produkujących tego typu rzeczy wiec mam pełne zaufanie do tej firmy

specyfikacji jest moim zdaniem dobra za taką cenę bo jak widziałem creativa za 149zł z gorsza speckę od tych to aż żal dupę ściska ;c

Od kiedy slucha sie specyfikacji ?

Opublikowano

nie chce sie bawic w dokupowane stojace mikrofony .

na tej stronie co podał bodajże to jest zestaw słuchawki + mikro

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

NIE, nie jest przyczepiony. Masz słuchawki Superlux HD681 oraz mikrofon ZM-C1. Osobno, nie połączone, tak jakbyś kupował mikro w innym sklepie, a słuchawki w innym, tylko tutaj masz taki FunPack. Mikro sobie leży na biurku, albo przypinasz do koszulki.

Opublikowano

Ahh... akurat teraz nie mają towaru, a to chyba jedyny sklep który oferuje taki "pakiet". Możesz kupić osobno, jak ci się zechce.

Słuchawki:

http://audiomagic.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/superlux/20289-superlux-hd681.html

Mikrofon:

http://gamedot.pl/sklep,pc,dzwiek-sluchawki-gamingowe,mikrofon-zalman-zm-mic1-doczepiany-klipsem-do-kabla-sluchawek?rf=Y2VuZW8
Opublikowano

powiedz mi ten mikrofon bedzie dobry? np jak bede miec daleko od buzi nie lubie stojacych bo mi ekran zaslonia dlatego wole se doczepic na bluzke, ale chodzi czy jak nie bedzie za nisko bedzie slychac bo ja jakies gowno to wole dolozyc budzet 140 zl

Opublikowano

nie chce sie bawic w dokupowane stojace mikrofony .

nie kupuj steelseries, ozone tym bardziej. Kolega dobrze radzi, kup osobno mikrofon i osobno słuchawki, to żaden problem, a lepsza jakość ;)

Opublikowano

no wiadomo ze bedzie lepsza bo tak masz wbudowane mikro, a tak mozesz sobie mikrofon kupic drozsze od sluchawek. a moze jeszcze jakios wyzszy model?jeszcze lepsze jakies sa? mam teraz creative hs600 a nie chce podobnych dzwiekiem do nich a jak te tanie moga byc czy nie?

edit; patrze specyfikacje moich sluchawek ktore sie sypia bo maja z 5 lat creative hs 600 a te superluxy hd681 to takiej duzej az rewelacji nie ma, moze cos drozszego i lepszego? bo jak mam kupic ciut lepsze to wole na tych siedziec bo jeszcze dzialaja, "jeszcze"

Opublikowano

Ah... Specyfikacja... Słuchawki za 1,5tyś Pioneer-a dla DJ-a będą miały pasmo przenoszenia 20-20k Hz. I co, są złe ? Nie liczy się tutaj tylko specyfikacja. Ważne jak słuchawki grają. Każde mają własny "charakter" grania. Jedne będą nastawione bardziej pod scene, drugie podbite basem.

Jak chcesz, mogę zaproponować nowe, trochę droższe, ale warte ceny Superlux HD681 Evo V2.

http://www.audeos.pl/pl/p/Superlux-HD681-EVO-black/199

Z całym szacunkiem, ale twoje hd600 są moim zdaniem do dupy i chowają się przy superlux-ach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...