Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poczatki z botem

majks89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim wrocilem po paru dobrych latach do Tibi i chcialbym troche pograc z pomoca Bota ktorego nigdy nie uzywalem. Wiem ze teraz duzo ludzi uzywa boty bo latwiej wyexpic postac, chcialbym tez sie w tym wszystkim zorientowac, niestety nie mam zielonego pojecia jak to wyglada a jak widze te wszystkie skrypty itp to wydaj sie to skomplikowane. Wybralem klase paladyna wbilem 15 lvl, chcialbym postawic Bota na jakis standardowych Rotwormach czy Trollach np Fibula czy Folda, tych botow zdaje sie byc sporo jedne platne drugiej darmowe jak i te platne co mozna scrackowac. Chcialbym sie zapytac jaki bot jest polecany dla poczatkujacych nie trudny w obsludze i dobrze jak by byl darmowy albo albo z crackiem? Albo taki gdzie jest duzo gotowych skryptow i sa dosc proste do znalezienia. Kazda odpowiedz mile widziana.

Opublikowano

Dla zielonych i początkujących jest łatwy i darmowy ale trochę wykrywalny zależy ci expisz gdzieś gdzie ktoś jest często i cięreportują albo jak ustawisz bota bo jak byle jak to ban Polecam od siebie Tibia Auto (wpisz w google 1 link i masz downolad z strony autora oficjalnej) do tego na oficjalnym forum po zarjestrowaniu masz maaaase skryptów gdzie chcesz sam zaczynałem od tego bota i wiele mnie nauczył

xmMfHrm.png
Opublikowano

Ok no wiec Tibia Auto zainstalowana wszystko pieknie smiga i sciagnalem sobie pliczek xxl pod mala runde Bota na Foldzie, laduje go przez Load Configuration pisze ze niby zaladowane laduje jakies pliki i co dalej aby uruchomic ten skrypt aby bot zaczal sam chodzic?

PS: To znaczy widze ze bot w pewien sposob dziala bije mobki sam i zbiera loota ale sam nie chodzi od punktu do punktu.

Edytuje:

Dobra widze ze teraz dziala w pelni sam wzialem inny skrypt. Jeszcze tylko pytanie jak ustawic zeby sie sam leczyl Exura Ico bo jest chyba ustawiony na czar ktorego knight nie moze uzyc bo widze ze rzuca cos ale pisze ze nie jestem tego czaru nauczony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...