Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][15.01] CyBerTürk™ Return

Dynamiczny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi niestety nie działa, kiedy już kończy się ładować hack shield, w injectorze wyskakuje coś "failed to inject" czy jakoś tak, wiecie może dlaczego?

Opublikowano

tu jest opcja powerlevel bot, to juz to jest ze wchodze wlaczam i on automatycznie naciska rdy/start i plant i F? prosze o odpowiedz ;)

Tak. Jest to widoczne na SS. Uruchamiasz wszystko z zakładki "BOT 32&64" i powinno działać :)

Opublikowano

Cheat nie pojawia się gdy włączam gre pomimo tego, że wyskakuje succes injected. Wie ktoś co może być tego przyczyną? Mam net frameworka 1.1 2.0 i 4

2e1buj7.png
Opublikowano

Ej co mam zrobić z tym 1 plikiem ? :O

i proszę na win7/34 prosze

1 Pobierz plik .dll

2 Pobierz injector

http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dzialajacych-injectorow/

3 wrzuc wypakowany injector do (zrób folder) folderu gdzie masz plik .dll

4 zmień ich nazwy na te name np hack i hack.dll

5 uruchom jako administrator oraz service package 3

6 zastosuj i ok.

7 uruchom injector następnie warrocka.

ew.

320551442138510845087.png
Opublikowano

mi niestety nie działa, kiedy już kończy się ładować hack shield, w injectorze wyskakuje coś "failed to inject" czy jakoś tak, wiecie może dlaczego?

Zapewne jest to wina próby wstrzyknięcia pliku dll przez injector.

Upewnij się, że poprawnie wykonujesz proces uruchomienia hacka:

Dla uwizualnienia masz tutaj filmik:

bądź

http://www.youtube.com/watch?v=ivSWnXN1cnI

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Hack dziala swietnie, jestem zadowolony. Powiedzcie mi tylko jak dziala ten Powerlvlbot? Jeszcze tego nie wlaczalem i wolalbym najpierw spytac ;]

2rc8k5i.png

Opublikowano

Potrzebna jest Ci druga osoba. Uruchamiacie go razem w jednym pokoju i lvl się nabija. Teleportuje was do bomby, jedna osoba plantuje, a druga rozbraja. Oczywiście nic nie musisz robić :) Bot startuje grę sam.

Opublikowano

THX za udostępnienie + dla ciebie a mam pytanie ile on podziała ? za nim zrobią z tego vipa :P

Sprzedam Unikalna Paczkę Cod Mod'a [101] [AWANSE] [KLANY] [NEW STATS][MISJE/MONETY] Koszt owej paczki, do negocjacji

Paczkę Można przetestować tutaj! 193.33.177.56:27015

Opublikowano

Potrzebna jest Ci druga osoba. Uruchamiacie go razem w jednym pokoju i lvl się nabija. Teleportuje was do bomby, jedna osoba plantuje, a druga rozbraja. Oczywiście nic nie musisz robić :) Bot startuje grę sam.

Swietne :) A ogolnie wymyslilem pewien sposob na pseudo bota na zombie :) Uruchamiamy gre w zombie (ja gram na blind bullet) Wlaczamy no recoil,no spread itp. Wlaczamy "autounlimitammoshoot" (czy jakos tak) i wlaczamy zombie svp a potem zombie OPK, celujemy zombiakom w glowe (lub wlaczamy aima, ale musi byc ten aim z zakladki "weapon". A zeby zminimalizowac gre to klikamy ESC, bot nadal leje zombie a my buszujemy po internetach ;]

Edit: Najlepiej utawic aima i celowac w brzuch gdyz w pozniejszym etapie, zombie sa mniejsze i czesto moze je nie lapac :)

2rc8k5i.png

Opublikowano

THX za udostępnienie + dla ciebie a mam pytanie ile on podziała ? za nim zrobią z tego vipa :P

Będzie działał prawdopodobnie do następnej aktualizacji. I chyba nie wiesz o co chodzi z VIP'em :) Jest to płatna wersja hacka, która posiada więcej/lepsze opcje od publica (czyli tego darmowego, który jest udostępniony).

Swietne :) A ogolnie wymyslilem pewien sposob na pseudo bota na zombie :) Uruchamiamy gre w zombie (ja gram na blind bullet) Wlaczamy no recoil,no spread itp. Wlaczamy "autounlimitammoshoot" (czy jakos tak) i wlaczamy zombie svp a potem zombie OPK, celujemy zombiakom w glowe (lub wlaczamy aima, ale musi byc ten aim z zakladki "weapon". A zeby zminimalizowac gre to klikamy ESC, bot nadal leje zombie a my buszujemy po internetach ;]

Edit: Najlepiej utawic aima i celowac w brzuch gdyz w pozniejszym etapie, zombie sa mniejsze i czesto moze je nie lapac :)

Sposób już dosyć znany. Jednak jeśli ktoś ma możliwość, tzn. dwa kompy w domu to lepiej jest używać pwLVL bot'a, który nabija lvl zdecydowanie szybciej.

Opublikowano

Sposób już dosyć znany. Jednak jeśli ktoś ma możliwość, tzn. dwa kompy w domu to lepiej jest używać pwLVL bot'a, który nabija lvl zdecydowanie szybciej.

Wrocilem do WR po 2 latach wiec malo wiem ;p A co do pwLVL bot'a to probowalem odpalic 2 WR na kompie (na roznych kontach), ale niestety wywalalo blad "hackshield error 206". Macie na to jakis sposob?

Edit: W sensie na roznych kontach uzytkownika komputera

2rc8k5i.png

Opublikowano

Wrocilem do WR po 2 latach wiec malo wiem ;p A co do pwLVL bot'a to probowalem odpalic 2 WR na kompie (na roznych kontach), ale niestety wywalalo blad "hackshield error 206". Macie na to jakis sposob?

Edit: W sensie na roznych kontach uzytkownika komputera

Nie da się już uruchomić dwóch klientów na jednej maszynie. Próbowaliśmy nawet na wirtualnej maszynie, jednak wykrywa że jest to wirtual... Nie ma póki co sposobu na to.

Opublikowano

Nie da się już uruchomić dwóch klientów na jednej maszynie. Próbowaliśmy nawet na wirtualnej maszynie, jednak wykrywa że jest to wirtual... Nie ma póki co sposobu na to.

Dziekuje slicznie za odpowiedz :) To moze bylby ktos chetny by pobocic? ;]

2rc8k5i.png

Opublikowano

# UP Ja chętnie ;]

Pisz GG 44304416

Lub Skype Pawel.t654

Trzeba nadrobić przerwę pól roczna :)

Sprzedam Unikalna Paczkę Cod Mod'a [101] [AWANSE] [KLANY] [NEW STATS][MISJE/MONETY] Koszt owej paczki, do negocjacji

Paczkę Można przetestować tutaj! 193.33.177.56:27015

Opublikowano

gdy odpalam hack i warrocka wszystko jest ok ale gry warrock mi sie wlaczy to nie wyswietla mi sie hack co musze zrobic ?( odpalam przez administratora) prosze o szybka odpowiedz :)

Opublikowano

Troszke pobawilem sie w te boty z plantowaniem z MineVans'em i osoba ktora byla w Derbaran, prawie od razu otrzymywala bana na 1 minute, nie polecam ;]

2rc8k5i.png

Opublikowano

Hack chyba już nie działa bo do WarRocka wszedl jakis nowy patch.Uruchamiam grę włączam hacka i jak wybieram tryb gry cqc lub inny to mnie wywala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...