Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Karta graficzna i inne

callo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie:) Mam zamiar na początku marca kupić sobie nową kartę graficzną za max 300 zł ( jak się uda ).

Jaką polecacie? (podajcie strony jak możecie)

Mój sprzęt:

PcqWnPL.png?1s6LixqY.png?1uNNZVLK.png?1yPqDHuc.png?1

Jak będzie potrzeba podam zasilacz;)

Dodam że mam windowsa XP;p i myślę o zmianie na cracka 7 przy dokupieniu ramu i procka pewnie też

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

MUSTANG ATX KY-450W 50Hz 230V 5A proszę:) 300 złoty to taka najlepsza cena jak coś to mogę dozbierać ale myślę o ramach.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

ref

giphy.gif

Opublikowano

MUSTANG ATX KY-450W 50Hz 230V 5A proszę :) 300 złoty to taka najlepsza cena jak coś to mogę dozbierać ale myślę o ramach.

Zasilacz do wymiany.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Zasilacz do wymiany.

Masz jakiś godny polecenia w dobrej cenie?

giphy.gif

Opublikowano
Opublikowano

TrueFaith który jest najlepszy i czy nie lepiej kupić od razu jakiś lepszy? 400-450W starczy?

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...