Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStation 2 i pirackie gry

Fergussson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)
Posiadam konsole PlayStation2 i chciałbym na niej odpalić pirackie gry. Wiem że do tego potrzebny jest jakiś program nawet posiadam jakiś. A dokładnie Free MCboot 1.3 beta 6 . Kiedyś próbowałem nagrać obraz płyty taki który powinien zadziałać, ale nic z tego nie wyszło. Powiedzcie mi jak to zrobić. Możecie podać jakieś linki do poradników, ale takich krok po korku. Wiem że jest taki program na płycie, którą się wkłada przed włożeniem płyty z piracką grą. Czy jestem w stanie takie coś zrobić sam? Jeżeli tak to jak?

Proszę o pomoc ;)

xxx

Opublikowano

Ten "program" na płycie to Swap Magic i nie jesteś w stanie sam tego zrobić, nawet przegranie sobie tych płyt nic Ci nie da.

Aby gra działała na przeróbce FMCB obraz przed nagraniem na krążek należy spatchować przy użyciu programu ESR Disc Patcher.

Patchujesz obraz i dopiero go wypalasz na płytę DVD, najlepiej z prędkością 4x.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Gry najlepiej w PALu, co do formatu obrazu to najlepiej ISO ale możesz też przerzucić do okna programu ESR Disc Patcher plik w formacie MDS i też zadziała.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...