Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Wczoraj pościągałem dużo hacków i każdy z nich działa bez zarzutu, tylko coś się zwaliło. Kiedyś używałem normalnie różnych hacków (MH) i fajnie sie grało itp itp wszystko grało, teleportowało dobrze. A teraz?? Wezme tylko speedhacka to jak pójdę z 50 metrów to zaraz wraca mi tam gdzie byłem a za chwilę wylogowanie. A jak włączę atak speed to walne ze 3 razy (bez kitu) i od razu mnie wylogowywuje. I tak jest z każdym hackiem. Jak coś to hacki działają itp;p No to nie wiem co jest nie tak :/ Może zainstalować jakieś obejście? Jakiś program?? Mam windows xp. Jak coś to poproszę o linka :) aha i jak coś to ustawiam sobie szybkość ataku na 2 np a to jest chyba mało i mnie loguje... nie przesadzam z wartościami jak coś :) daje np 2 i tyle.

Opublikowano

Po prostu tak jest... Kiedyś mogłeś stać z moblockiem i cie nie kickało, teraz kickuje teraz na samym speed hacku na monastyrze kickuje na serwerach gdzie nie ma tyle ludzi to nie jest tak źle.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

nie nieda sie ;/ 101 post ^ ^

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...