Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sie ze mna dzieje?!

MajakTiVI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo wiielki problem :

mam 16lat

Rok temu Bylem silny ..i od tamtej pory cwiczylem poniewaz trenuje bo mam u sb mini silownie tez i pilke reczna..Odzywiam sie jak zawsze czyli zjem na sniadanie platki jakas herbate. Na obiad jakas tam zupe a puzniej miesaa np kotlety , bekony i inne ale mam problem zes ze w dnium dzisiejszym wgl Jestem chudzy czuje sie slaby gdyz dowod jest taki ze jak serwuje na wf siatke to w tamtym roku mialem zajebis te serwy i mocne a wdniu dzisiejszym mam slabe ... :( gdyz prubuje przytyc to i tak gdy cwicze na silowni to co zjadlem to jakby nic.. POTRZEBUJE pomocy co zrobic chaotycznie to napisalem ale help

Nie jem Herbaty tylko pije nie dopisalem

Opublikowano

Pojdz do lekarza albo zadaj (DARMOWE NIC NIE REKLAMUJE!!!) pytanko lekarzowi na portal.abczdrowie.pl tam sa profesjonalisci nieco wieksi niz tu :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Spróbuj podnosić codziennie słownik może ci to pomoże . Serwowanie i ty stwierdzasz , że coś się dzieje ? Może po prostu masz słabszy dzień czy coś , serwowanie też zależy od różnych rzeczy .

@Down to masz zły dzień ...

?????

Opublikowano

Piszesz, że jesz dużo mięsa... może nabawiłeś się jakiegoś tasiemca? i osłabia cię od wewnątrz?

W podskokach do lekarza na badania kału B)B)

Opublikowano

Ja też byłem słaby tylko, że psychicznie. Nie potrafiłem się np przytulić do dziewczyny, dzisiaj już to nie problem i jestem jak casanova. Żeby się przełamać codziennie zabijałem jedno zwierze, bo to też było dla mnie ciężkie na początku, więc zabijałem mrówki. Dzisiaj zabijam nawet jelenia czy psa, więc moja rada jest taka. Musisz zacząć się bić, na początku szczyp się po stopach, później lekkie płaskie w kolano, a na koniec głową w mur. Zawsze to jednego szkodnika mniej.

A tak na serio trollu zamknij ten temat i poucz się poprawnej polszczyzny, coś jest z Tobą nie tak.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jak wy możecie takie coś czytać :D? Po pierwszym zdaniu widać, że coś jest na rzeczy (troll'ik). Jeżeli się mylę to idź do lekarza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...