Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Exorian.pl Nowy interfejs logowania, wyboru królestw oraz postaci l Odcinek #1

ExorianTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki typ serwera?

Oszukany.

Zodi wie co mam na myśli.

Najpierw udaje ból główy a za pleckami robi coś innego zamiast prosto z mostu powiedzieć.

0LsM05U.png

Opublikowano

Exorian=Experion, nazwa trochę z dupy.

Naid już przedstawił, że to serwer Zodiego. :D ( Lub Hariona i spółki )

Exorian a experion to zupełnie 2 inne serwery

33748387117269464751.png

Opublikowano

Exorian=Experion, nazwa trochę z dupy.

Naid już przedstawił, że to serwer Zodiego. :D ( Lub Hariona i spółki )

Nie mam nic z tym serwerem wspólnego, server nervila, tak samo jak i alien2 po części.

sygna.jpg

Opublikowano

Praca wykonana bardzo starannie.

Mam nadzieję, że serwer będzie równie dobry, jak ukazane w tym temacie nowości.

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Server będzie jak nervil. Tam jest tylko singel player, bo administracja zamiast robić coś w kierunku reklamy to woli otwierać kolejne serverych na jednym dedyku. ;)

Opublikowano

Ale aby dodać zapamiętywanie loginu/hasła to już nie pomyśleli. Niby nic a bardziej cieszy niż zmiana wyglądu wyboru postaci + kręcenie się postaci...na kij to komu.

Opublikowano

Server będzie jak nervil. Tam jest tylko singel player, bo administracja zamiast robić coś w kierunku reklamy to woli otwierać kolejne serverych na jednym dedyku. ;)

W chwili obecnej na NerviL-u jest przeprowadzana fuzja.

NerviL po fuzji będzie dalej ulepszany ; )

Ale aby dodać zapamiętywanie loginu/hasła to już nie pomyśleli. Niby nic a bardziej cieszy niż zmiana wyglądu wyboru postaci + kręcenie się postaci...na kij to komu.

Chodzi o wygląd wizualny, żeby gracz od samego wejścia mógł powiedzieć "o kur*a" ; )

fu57.png

Zapraszamy na naszego fanpage : Kliknij tutaj

Opublikowano

W chwili obecnej na NerviL-u jest przeprowadzana fuzja.

NerviL po fuzji będzie dalej ulepszany ; )

I co jest, że jest fuzja? Gówno wam tak naprawde dało postawienie s2, bo zrobiliście tylko kopie serwera i postawiliście s2 i mieliście wszystko głębko w dupie. Zero jakiekolwiej reklamy, bo po co za chwile fuzje zrobimy. I tak będzie max 300 graczy z 2 serwerów, bo woliscie robić kolejne 100 serwerów żeby jeden dedyk był splacony.

Opublikowano

I co jest, że jest fuzja? Gówno wam tak naprawde dało postawienie s2, bo zrobiliście tylko kopie serwera i postawiliście s2 i mieliście wszystko głębko w dupie. Zero jakiekolwiej reklamy, bo po co za chwile fuzje zrobimy. I tak będzie max 300 graczy z 2 serwerów, bo woliscie robić kolejne 100 serwerów żeby jeden dedyk był splacony.

Hmmm.. Fuzja ma dopiero 12 godzin, biorąc pod uwage że nie każdy ma ferie ^^

Nie wiem dlaczego każdy z was się czepia tego dedyka, jak widać dajemy rade skoro server stoi.

Moglibyśmy zrobić jak 70% polskich serverów, czyli w naszej stytuacji zamknąć servery i stawiać nowe.

Nasze servery są pewne, ale zawsze można iść na jakieś "coś" gdzie wszystko jest piękne przez miesiąć....

fu57.png

Zapraszamy na naszego fanpage : Kliknij tutaj

Opublikowano

Jeszcze nazwę mi ukradli a miałem prezke wrzucać na dniach.

Ps. Zodi to pajac tak samo jak Kizior i QueTTI ... kiedy stroną ? Jutro urodzinki to jak za tydzień wrócę to żeby już była zabawa zawsze przednia jest z tymi pro stronami waszymi. (sad face)

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...