Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2][FB][Autorskie Skrypty][No-WL]Advanced-Gaming[No-Prem][Administracja 15+][24/7]

stasio889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Arena Paintball oraz Mobarena zostały uruchomione!

Na chwilę obecną poszukujemy grafika, w celu dokończenia forum www!

Kontakt:

Skype - Stasio889

W grze - Stasio88

Prywatna wiadomość na forum! ;)

Opublikowano

Dodane zostało Splurge! (Spleef na zasadzie jajek!)

Za dosłownie 5 minut odpalamy gildie!

Powstały nowe komendy!

/serwer, /komendy Ma lub /komendy Pb!

Planujemy dzisiaj event Splurge!!! :) ZACHECAMY DO GRY!

Opublikowano

Stasiu nie ma to jak zapraszać graczy do komentowania, ;)

Widać server dla pieniędzy a nie dla przyjemnosci... , NIE POLECAM !

Stasio twój Ukochany Igras3k

@Edit.

Lepszego IP TS'a nie mogłeś wymyślić ?

Nie pomyślałeś że ludzie tworzą servery LiteTekkit lub Tekkit ?

I mogą takie IP Sobie wybrać ?, Myślenie nie jest twoją Dobra stroną ...

Raczej do servera Tekkit, bardziej by pasowało takie IP...

Jeszcze raz nie polecam ..

@ Edit

Albo pisze ,Radze wyłacz te Cheaty !

Dlaczego bana mu nie wlepił odrazu ?

To jest prawdziwy server z zasadzami ?

No chyba nie.

Nie polecam !

@Edit Kolejny.

Piszesz F5 nie masz pod tym serverem prawie Komentarzy ,

Ile już dostałeś punktów ostrzeżeń, regulamin MPCFORUM cię nie nauczył że się odświerze strone co 12/24H ?

Bo chyba go nie czytałeś ;)

Pozdro .

@Kolejny...

Piszesz że Autorskie Skrypty, czy Tam Pluginy ... jakoś nie widzę żeby były autorskie... :), Myślisz że te "[AUTORSKIE SKRYPTY]" ci pomoga w rozkreceniu servera ?

Mylisz się i to bardzo.

Nie będe już dalej wymieniał, bo nie ma na to czasu....

JESZCZE RAZ NIE POLECAM

Forumowicze, nie oplaca sie wchodzić na ten server, strata czasu a jak widać server jest tylko dla pieniędzy.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Stasiu, to dowaliłeś masz swój piękny "Autorski twój Skrypt"

http://www.mpcforum.pl/topic/1079135-dl-autorski-skrypt-losowanie-nowosc/

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Stasiu nie ma to jak zapraszać graczy do komentowania, ;)

Widać server dla pieniędzy a nie dla przyjemnosci... , NIE POLECAM !

Stasio twój Ukochany Igras3k

@Edit.

Lepszego IP TS'a nie mogłeś wymyślić ?

Nie pomyślałeś że ludzie tworzą servery LiteTekkit lub Tekkit ?

I mogą takie IP Sobie wybrać ?, Myślenie nie jest twoją Dobra stroną ...

Raczej do servera Tekkit, bardziej by pasowało takie IP...

Jeszcze raz nie polecam ..

@ Edit

Albo pisze ,Radze wyłacz te Cheaty !

Dlaczego bana mu nie wlepił odrazu ?

To jest prawdziwy server z zasadzami ?

No chyba nie.

Nie polecam !

@Edit Kolejny.

Piszesz F5 nie masz pod tym serverem prawie Komentarzy ,

Ile już dostałeś punktów ostrzeżeń, regulamin MPCFORUM cię nie nauczył że się odświerze strone co 12/24H ?

Bo chyba go nie czytałeś ;)

Pozdro .

@Kolejny...

Piszesz że Autorskie Skrypty, czy Tam Pluginy ... jakoś nie widzę żeby były autorskie... :), Myślisz że te "[AUTORSKIE SKRYPTY]" ci pomoga w rozkreceniu servera ?

Mylisz się i to bardzo.

Nie będe już dalej wymieniał, bo nie ma na to czasu....

JESZCZE RAZ NIE POLECAM

Forumowicze, nie oplaca sie wchodzić na ten server, strata czasu a jak widać server jest tylko dla pieniędzy.

Zacznę może od tego iż sam zaczynałeś pisać do mnie wyzwiska "Zjebany admin". Dostałeś bana po czym z tego co widzę od razu wystawiłeś negatywną opinię. Rozumiem Twoje nerwy, z tego powodu iż jesteś dzieckiem "Nasza zjebana klasa cały czas gada o ziemniakach" "Ja pierdole co za zjeby", po Twojej pisowni widać, że jesteś jeszcze dzieckiem, o sobie również to mogę powiedzieć, lecz w porównaniu z Tobą potrafie się zachować.

SERWER nie jest robiony dla pieniędzy, gracze zyskują rangi Vip i Svip za nic! Informacja o rangach premium, pojawia się raz na 2 minuty! Nadal sądzisz, że serwer jest robiony dla pieniędzy?

Stasiu, to dowaliłeś masz swój piękny "Autorski twój Skrypt"

http://www.mpcforum.pl/topic/1079135-dl-autorski-skrypt-losowanie-nowosc/

Tym mnie rozwaliłeś. "Masz swój piękny "Autorski twój Skrypt"", gratuluje poprawnie zapisanego zdania. Po 1. Na samym wstępie widać, że nie jest to mój skrypt. Po 2. Twoje zachowanie w poprzedniej wypowiedzi jest dziecinne, jak i ten post. Po 3. Mój skrypt jest całkowicie inaczej zbudowany, na moim serwerze juz nawet przebudowany. Wszystko zrobiłem od podstaw SAMEMU, tak aby to miało jakiś sens. Serwer posiada autorskie skrypty - Na Losowanie, Na Mass, Na jedzenie, Na wulgaryzmy, Na reklame, Na opisy, Na spis komend. WSZYSTKO ROBIŁEM JA!

Proszę zachowaj resztkę godności i przestań wypisywać głupoty.

Pozdrawiam

Stasio88

Ps.

Przepraszam, że wcześniej nie odpisywałem, gdyż miałem blokade pisania na okres 2 dni ;).

@EDIT@

CO do IP ts'a. Jest to serwer Team Speak mojego przyjaciela, który udostępnił nam pewną jego część.

W Twoich pięknych postach, brakuje troszeczkę zasad ortografii, ale to nic. Nauka czyni mistrza!

Zasady kultury:

M.in: CI,Tobie,Twoje,Ty,Ciebie zawsze piszemy z Dużej LITERY!

To by było na tyle.

Posiadamy NOWE IP TEAM SPEAK!

ts.advenced-craft.pl

Opublikowano

Nie mam zamiaru prowadzić dalszej kłótni z Użytkownikiem UhekBoy, gdyż do szczęścia nie jest mi to potrzebne.

Zapraszam na serwer! Mamy prawie 500 zarejestrowanych kont! Może dzisiaj zechcielibyście przetestować swoje siły w naszej mapie Parkour ;)?

Opublikowano

Oficjalnie ogłaszam koniec serwera Advanced-Gaming, z powodu podanego przy pierwszym poście. No nic, cieszę się tylko, że reklama zdobyła tak dużą ilość wyświetleń w tak krótkim czasie.

A zwłaszcza-

Farmie12

Sisley

MamCieZjemCi/Akrox12

Kiruzuka

PanDiament1

Nalvri

Adrian

StszalaCraft

Czesiooo

TheGinGers

Kawasaki

To głównie dzięki ich pomocy serwer mógł zaistnieć. No nic. To w sumie na tyle, nie będę robił jakiegoś dramatu z końca tego serwera. Być może jeszcze w tym tygodniu otworzymy bardziej dopracowany serwer Sv+Gildie+MiniGames+FB ;), obserwujcie reklame! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...