Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończony][Graphic] jakim08 vs Julietta

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głos na Dżulliete, ale przydało by się trochę tego wireframe wyczyścić tak po lewej górnej stronie, no i kolorki nudne mono ;d

NE8h1XT.png

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uszanowanko z tej strony Janusz.

Zajmę się dzisiaj głosowaniem, no to zaczynamy!

Głosuję na Juliette.

Dziobaku, nie martw się. Spełniasz bardzo ważna rolę i jesteś w chuj potrzebny. Może nie dostałeś mojego głosu ale doceniam Cię za to co robisz dla nas wszystkich.

"Jad dziobaka -jednego z nielicznych jadowitych ssaków, znalazł nowe zastosowanie. Będzie używany w formie antybiotyku oraz jako srodek przynoszący ulgę przy wyjątkowo silnych bólach przewlekłych."

Opublikowano

Julietta pięknie dobrała kolorystykę, jakim08 też zrobił coś z niczego. Aby to tak na prawdę sprawiedliwie ocenić musiałbym zobaczyć PSD :P Ale jednak Julietty praca obiektywnie bardziej mi się podoba. Równe poziomy w pracach, trzeba przyznać. (Julietta to piękna dziewczyna, a więc moja orientacja chetero znacznie przeważyła xD)

Opublikowano

Ogólnie to żadna nie jest rewelacyjna jak na Wasze zdolności :p Głos na jakim08

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...